Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainer SC Klarenbeek 19-1 gezocht

22 februari 2021 14:45

L. Elijzen en J. Woudenberg en R. Zweverink

SC Klarenbeek is voor het komende seizoen 2021/2022 op zoek naar een ambitieuze trainer voor de juniorenselectie (JO19) uitkomend in de 1e klasse.

De werkzaamheden omvatten:
- Verzorgen van de trainingen op twee doordeweekse avonden. 
- Coachen van het elftal op wedstrijddagen
- Een goede samenwerking met de trainers van de andere elftallen, alsmede met de elftalbegeleiding en de juniorencommissieleden.

Wij zoeken een trainer, minimaal in het bezit van TC3 of het voornemen hieraan deel te nemen, die in staat is om het jonge talentvolle team te laten ontwikkelen richting de volgende leeftijdscategorie. De trainer die wij zoeken is daarom in staat een hecht team te creëren.

Binnen onze vereniging is het een voorwaarde dat de trainer goed en open communiceert. De trainer past bij de cultuur en betrokkenheid van onze club.

SC Klarenbeek biedt hierbij goede trainingsfaciliteiten. Daarnaast ontvang je voor je werkzaamheden een nader overeen te komen (financiële) vergoeding en bieden wij de mogelijkheid om jezelf als trainer te ontwikkelen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lennart Elijzen of Jurgen Woudenberg, voorzitter juniorenvoetbal, via e-mail juniorenvoetbal@scklarenbeek.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!