Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Van de bestuurstafel (30)

27 februari 2021 21:00


.

De activiteiten staan helaas nog op een laag pitje binnen onze vereniging. 

Iedereen tot 27 jaar mag spoedig wel  weer buitensporten.  En dus gaan we langzaam de goede kant op. Maar de onzekerheid en zorgen in de samenleving raken natuurlijk ook onze vereniging.

Als bestuur houden we ons vrijwel uitsluitend bezig met de financiele situatie.  
Onze inkomsten zijn gebaseeerd op drie bronnen:
a. contributie
b. sponsoring
c. horeca

We mogen al onze leden dankbaar zijn dat ze ons trouw blijven.  De contributie blijft netjes binnenkomen. Elke euro is op dit moment zeer kostbaar voor ons als vereniging.

Onze sponsoren zitten natuurlijk  net zo als iedereen ook in een heel bijzondere situatie.  Dat heeft nog niet geleid tot een vermindering van de inkomsten. Natuurlijk stoppen er soms sponsoren, maar we hebben recent ook weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Daar zijn we zeer dankbaar voor.
Zoals net kenbaar gemaakt via deze site heeft de eerste van onze hoofdsponsoren het contract wederom verlengd. En dat is  Wolters Tweewielers.  Namens het bestuur zijn we Andre en Chris hiervoor zeer erkentelijk.  Gesprekken met de andere hoofdsponsoren zijn ook gaande. 

Tot slot de horeca. Het zal geen verrassing zijn dat de sluiting een grote impact op onze financiele huishouding heeft.  Twee middelen hebben we tot onze beschikking om de financien op orde te proberen te houden.  Enerzijds bezuinigen en anderzijds gebruik maken van  alle overheidsregelingen.
En beide proberen we maximaal te benutten. Onze penningmeester heeft al veel uren gestoken in het binnenhalen van geld via een groot aantal ondersteunende maatregelen.  Een fikse klus, maar van groot belang voor onze vereniging. We komen dan ook dit seizoen wel weer door. Alleen moeten we ons wel realiseren dat de impact groot is. Onze wens om wat meer vet op de botten te krijgen zal zeker niet gerealiseerd worden.  Maar we zijn voldoende gezond om uw vereniging door deze bijzondere tijden heen te loodsen. Maar natuurlijk is het uitstel van bijvoorbeeld aflossingen in feite het nemen van een voorschot op een betere toekomstige situatie.
 
Om inzicht te geven in onze financiele situatie nodigen we ieder lid van 18 jaar en ouder uit voor de ALV op 18 maart.  Dan gaan we  het seizoen 2019-2020 officieel afsluiten, maar ook zeker de situatie van het lopende seizoen met u bespreken. De uitnoding voor deze virtuele vergadering volgt spoedig.  We hopen op een grote deelname. Even een uurtje vanuit huis deze bijeenkomst bijwonen is ook voor ons als bestuur van grote waarde. 


Namens het bestuur

Gert van Bokhorst

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!