Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Van de Bestuurstafel (31)

12 september 2021 10:00


.

Het seizoen is in volle gang. Alle sporten zijn weer actief en dus is het weer een drukte van belang op ons complex. "Wat hebben we dit gemist" is een vaak gehoorde opmerking.

In deze voor mij laatste "van de bestuurstafel" wil ik een paar punten met u delen.

Zoals al is aangekondigd is onze bezetting voor de horeca weer op orde.  Enerzijds de vele vrijwilligers welke vaste diensten draaien in De Brug. Maar daarnaast hebben we ook de vervanging van Heleen geheel naar wens kunnen regelen.  Gerda Hafkamp vormt vanaf  6 september tesamen met Marita het beheerdersteam.  En dat is niet alleen voor de horeca maar ook voor de schoonmaak. We wensen Gerda veel succes met deze aanstelling.

Ondanks dat we qua evenementen nog wat terughoudend moeten zijn kon gelukkig de Kennedymars wel doorgaan.  Een prachtige opkomst in de vakantie tijd en  met heerlijk warm weer.  Complimenten aan de organisatie  voor wat ze hebben neergezet. Op naar maart  2022 om het weer in volle glorie te kunnen organiseren.

Een volgend "evenement" is op 9 oktober. Dat is de  ophaaldag voor oud ijzer. Want zoals reeds is kenbaar gemaakt heeft de werkgroep Oud IJzer  onze vereniging uitgekozen als doel voor deze editie van de oud ijzer actie. En het eerste geld is al besteed. U hebt vast wel ons nieuw terrrasmeubilair gezien.  Van Oud ijzer naar Nieuw ijzer is hiermee prachtig gerealiseerd.

De klap op de vuurpijl is dus op 9 oktober wanneer ongeveer  70 vrijwilligers de huizen af zullen gaan in en rond Klarenbeek.  Met de aanvullende opbrengst zullen we  de geluidsinstallatie op ons complex vernieuwen.

De diverse besturen zijn ook al lang weer actief om de sporten qua organisatie in goede banen te leiden.  Natuurlijk zijn er nog wensen qua extra vrijwilligers, maar we staan er weer goed voor om er bij alle afdelingen een mooi seizoen van te maken. De zorgen dat het ledenaantal onder druk zou komen te staan ten gevolge van Covid-19 is gelukkig niet uitgekomen. Het beeld is wel verschillend per afdeling, maar overall zijn we zeer tevreden wie ons trouw is gebleven.

En zoals ook al eerder gememoreerd zijn we er financieel ook goed door heen gekomen.  

Zoals al aangegeven zal ik dit jaar de voorzittershamer overdragen.  Na  7 jaar is het tijd voor  een nieuwe voorzitter voor SC Klarenbeek.  Gelukkig hebben we een zeer bekwame opvolger gevonden in de persoon van Wijnand Brouwer.  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 4 november hopen en verwachten we dat de leden zijn voordracht ondersteunen en dat Wijnand met het gehele bestuur weer verder uw vereniging kan uitbouwen.

 

Namens Het Bestuur

Gert van Bokhorst

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!