Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronamaatregelen

24 september 2021 10:00


Update 25 september 2021

Komende zaterdag 25 september, bij de start van de meeste competitiesporten, gaat de 1,5 meter afstand er af. Geen beperkingen meer in aantallen voor supporters langs de lijn en bezoekers op het sportpark zelf.

Horeca
Ook voor de horeca vervalt de 1,5 meter vanaf 25 september. Echter heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot horeca. Dat betekent dat iedereen welke in onze horeca komt dient te voldoen aan de eisen van een geldig Coronatoegangsbewijs.

Bij de ingang van de horeca (De Brug) zal er worden gecontroleerd op een geldig Coronatoegangsbewijs via de Coronacheck. Dit geldt voor iedereen welke binnen in de horeca komt, maar niet voor het terras buiten. Voor het afhalen van consumpties is alleen de koffiecorner vanaf de gang toegankelijk.

Naast horeca (De Brug) is er ook een geldig Coronatoegangsbewijs nodig voor toegang tot onze biljartzaal met horecagedeelte, in overeenstemming met de huidige reglementen van de biljartbond.
De verdere accommodatie mag vrij gebruikt worden. Dus bovenstaande geldt uitdrukkelijk alleen bij bezoek aan horeca (De Brug) of de biljartzaal.

We rekenen op uw begrip in deze en verwelkomen u graag voor een bezoek aan ons sportpark.

Bestuur SC Klarenbeek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!