Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO14-1 kampioen

18 december 2021 13:45


Zaterdag 18 december is het JO14-1 jeugdvoetbalteam kampioen geworden.

In de thuiswedstrijd tegen Veensche Boys, diende er minimaal gelijk gespeeld te worden om niet meer achterhaald te kunnen worden door andere ploegen bovenin.

Uitgangspunt was een solide verdediging (Tim, Melvin, Wessel, Guus, en Luuk) gecombineerd met een ijzersterke keeper Timo die zijn team opzweepte en enkele mooie reddingen verrichte. Het daarvoor spelende middenveld (Joeri, Kaj, Nick) controleerde volledig de wedstrijd en liet de aanval (Thomas, Tieme en Max) floreren. Freek en Jochem konden vandaag helaas niet meedoen. Michiel Lanters begeleide het geheel en Frank Linthorst had de eer om als assistent-scheidsrechter op te treden in deze belangrijke wedstrijd.

Door het team werd de ene na de andere aanval opgebouwd en de bal panklaar neergelegd in de buurt van de goal. En de aanvallers lieten er geen gras over groeien. In de rust was het dan ook al 5-0 en de eindstand was uiteindelijk 7-0. Goals werden gescoord door Max, Joeri en vijf keer Tieme.

Richting het einde van de wedstrijd had het team al door dat het niet meer mis kon gaan en was het wachten op het eindsignaal. Toen deze eenmaal gevallen was, waren de spelers door het dolle heen. Met officieel nog een wedstrijd te gaan kunnen ze niet meer worden ingehaald en zijn ze kampioen. Van harte!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!