Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kaarten verkrijgbaar jubileumfeest

8 juni 2022 20:15


De kaartverkoop voor de jubileumfeestavond (zaterdagavond 2 juli) is van start gegaan in Horeca De Brug.

Op zaterdagavond 2 juli zal de sporthal van MFC Klarenbeek namelijk omgetoverd zijn tot een feestlocatie voor ons 90 jarig jubileum. Het belooft een gezellige avond te worden met medewerking van de band Still Blue en Disco Atomic. De zaal zal open zijn vanaf 20:30.

Er wordt achter in de sporthal een groot terras ingericht, zodat ook de oudere bezoekers die de voorkeur geven aan het zitten aan tafel en stoel kunnen meegenieten. De ingang is net als eerdere feesten in de sporthal aan de zijde van het tweede voetbalveld. Daar zal ook een buitenterrein worden ingericht waar ruimte wordt gemaakt voor snackvoorzieningen.

Het feest op zaterdagavond is bedoeld voor leden & oud leden met hun aanhang (en sponsoren en andere direct betrokkenen). Om enigszins te weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten wordt er gewerkt met toegangskaarten. Een toegangskaartje kost € 5 per stuk en is verkrijgbaar in Horeca De Brug. Met de toegangskaart krijg je bij de ingang op de avond 2 consumptiemunten terug. Het maximum aantal bezoekers bedraagt 500 personen.

Het dient opgemerkt te worden dat ereleden en sponsoren nog een uitnodiging ontvangen voor de avond.

Naast de feestavond op zaterdag houden we op vrijdagavond 1 juli een avond voor de naaste buren van ons sportpark. Hier zijn inmiddels de uitnodigingen voor in de bus gedaan. De eerste aanmeldingen komen hiervoor binnen. Ook dit belooft een gezellige avond te worden.

Tenslotte wordt er door een enthousiaste groep nagedacht over de invulling van een activiteit op ons sportpark voor de jeugdleden op zaterdag 2 juli. Hierover later meer informatie.

Groeten,

Feestcommissie feestavond en bestuur SC Klarenbeek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!