Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Indeling jeugd afdeling voetbal

16 juni 2022 21:45


De jeugdcommissie is de afgelopen maanden druk bezig geweest om tot een indeling te komen van de teams voor het seizoen 2022-2023

We hebben ervoor gekozen om alleen de spelersindeling te communiceren. Uiteraard zijn er al diverse kaderleden geworven, maar zijn we hierin ook nog bezig met het werven van kaderleden. Op 1 juli aanstaande communiceren we het kader, met daarbij ook de trainingsavonden en tijden van de teams.


Bij het maken van de teamindeling worden vele zaken afgewogen. Niet alle teams zitten even ruim in de spelers, wij hopen dat iedereen hier volgend jaar flexibel instaat en dat teams elkaar waar nodig helpen. Daarnaast zullen we met de teams die niet ruim zitten in de spelers, voorafgaand aan het seizoen duidelijke afspraken maken om zodoende niet in de problemen qua aantallen te komen.

Teamindeling jeugdvoetbal SC Klarenbeek 2022-2023

In de leeftijdscategoriën O17 (JO17-1 en JO17-2) en O19 (JO19-1) is er nog geen definitieve indeling gemaakt. De indeling zal dus nog kunnen wijzigen. Wij streven erna om voor 1 juli een communicatie richting de spelers van de betreffende teams te doen, met tekst en uitleg hierover.

Namens de jeugdcommissie alvast een hele fijne zomer! 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!