Contracten verlengt voetbal selectietrainers - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contracten verlengt voetbal selectietrainers

29 december 2022 18:30

L. Elijzen & R. Zweverink

Martijn van de Hel en Ed van Beek zijn ook volgend seizoen de trainers van SC Klarenbeek heren 1 en heren 2 voetbal. Beide heren hebben vlak voor kerst hun handtekening gezet bij onze voorzitter (foto).

Vanuit het bestuur en vanuit de spelersgroep heerst veel vertrouwen in deze 2 trainers. Er is dan ook geen twijfel dat we mooie sportieve stappen gaan maken.

Martijn van de Hel is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen en zal ook minimaal voor een 3e jaar actief blijven als hoofdtrainer. In zijn eerste jaar liep het 1e elftal de promotie naar de 3e klasse net mis. Het 1e staat momenteel stevig in de subtop (op de 5e plek). In de 2e seizoenshelft is promotie naar de 3e klasse het doel.

Ed van Beek is bezig aan zijn 1e seizoen bij SC Klarenbeek 2. Waar het elftal vorig seizoen nog uitkwam in de 4e klasse is het dit seizoen actief in de derde klasse. Hoewel er leuk gevoetbald wordt valt het (scorend) rendement wat tegen en bezit de ploeg momenteel de 11e plaats. Met slechts 4 punten achterstand op de nummer 4 van de competitie zal SC Klarenbeek na de winterstop, onder aanvoering van Ed, nog zeker gaan stijgen.

Namens het bestuur wensen wij Martijn en Ed heel veel (sportieve) successen toe.

Delen

Lees meer over:
Herenvoetbal SC Klarenbeek Voetbal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!