Home - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Unieke actie Sc Klarenbeek en supermarkt Plus Imanse

 

Plus Imanse gaat samen met Sc Klarenbeek dit najaar groot uitpakken met een unieke plaatjesactie, net al vier jaar geleden.

 

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. De afdelingen Handbal, Voetbal, Volleybal en Gymnastiek doen mee aan de actie.
De afdelingen Biljart en Fietsen hebben besloten om niet mee te doen.
Voor het maken van de foto’s worden drie zaterdagen/zondag ingepland: namelijk: 19-11-17    09-12-17  en  16-12-17

Omdat er zo’n 750 foto’s  gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus.
Nadere informatie over deze planning volgt nog. Maar omdat het voor een uniek boek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het boek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders/verzorgers dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de leiders getekend worden. Dat kan ook tijdens de fotodag(en).

 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

 

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties.  Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Eddy van Beek

Namens de organisatie

06-10203997

Frans de Valk winnaar Tien over Rood toernooi 2023, Afdeling Biljart SC Klarenbeek

9 januari 14:45  In zijn openingswoord op maandag 2 januari ’23 zei onze voorzitter Tonnie Brugman dat hij blij was dat na twee Corona jaren het toernooi weer doorgang kon vinden. Het laatst gespeelde toernooi was in 2020.meer »

178x gelezen

Gerard Bouwmeester vrijwilliger van het jaar

8 januari 20:30  Als symbool voor al het vrijwilligerswerk bij onze sportclub, wordt sinds het jaar 2013 één vrijwilliger uitgelicht als vrijwilliger/-ster van het jaar. Dit jaar is Gerard Bouwmeester gekozen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’ van SC Klarenbeek.meer »

805x gelezen

Nieuwjaarsreceptie SC Klarenbeek

8 januari 20:30  Afgelopen zondag 8 januari werd in het MFC Klarenbeek de nieuwjaarsreceptie van SC Klarenbeek gehouden. Het was wederom een druk bezochte, gezellige bijeenkomst. meer »

794x gelezen

Contracten verlengt voetbal selectietrainers

29 december 18:30  Martijn van de Hel en Ed van Beek zijn ook volgend seizoen de trainers van SC Klarenbeek heren 1 en heren 2 voetbal. Beide heren hebben vlak voor kerst hun handtekening gezet bij onze voorzitter (foto).meer »

487x gelezen

Uitslagen en foto's Wim van Beek crossloop

27 december 17:30  Gisteren (Tweede Kerstdag) stonden er 374 lopers aan de start van de 42e editie van de Wim van Beek Crossloop. We kijken terug op een zeer geslaagde editie! meer »

434x gelezen

Aankondiging: potgrondactie afdeling Volleybal maart 2023

14 december 18:30  In de maand maart (2023) zal de afdeling Volleybal in en om Klarenbeek potgrond verkopen. Houd de website en de socials in de gaten voor meer info!

206x gelezen

Volleybal meiden Niveau 6 kampioen!

12 december 9:15  Op zaterdag 10 december zijn Emma, Sanne, Floor, Noëlle, Noor en Marinthe kampioen geworden! Natuurlijk werden de kampioenen in de brandweerwagen als echte overwinnaars rondgereden. Van harte gefeliciteerd met deze prestatie meiden!

135x gelezen

Vrouwen 1 voetbal wint periodetitel

20 november 20:15  Promoveren naar de hoofdklasse van het vrouwenvoetbal en dan direct na 8 wedstrijden de eerste periode binnenhalen. Een topprestatie van onze vrouwen 1 voetbalmeer »

254x gelezen

Nieuwe voorzitter afdeling Volleybal

18 november 13:45  Per 17-11-22 neemt Alwin Berends (rechts op de foto) het voorzitterschap van de afdeling Volleybal over van Piet Geurts. Wij willen Piet bedanken voor het voorzitterschap de afgelopen 4 jaar, waarvan 2 jaar in het teken stonden van corona en haar perikelen. Alwin wensen wij veel succes met het voortzetten van het voorzitterschap!

294x gelezen

Pauwpraat november 2022

13 november 12:30  Middels deze nieuwsbrief een greep uit de actuele onderwerpen met betrekking tot sportclub Klarenbeek en sportpark De Pauw.meer »

196x gelezen

Roel Buitenhuis van de afdeling biljart benoemd tot lid van verdienste.

23 oktober 12:00  Zaterdag 22 oktober 2022 is Roel door onze verenigingsvoorzitter Wijnand Brouwer benoemd tot lid van verdienste. Hij kreeg lovende woorden van Wijnand en daarna een oorkonde uitgereikt. Verenigingssecretaris Judith Klaasen spelde Roel de bijbehorende speld op. meer »

300x gelezen

Running Movements trotse sponsor Wim van Beek Crossloop

15 oktober 11:00  De Wim van Beek Crossloop heeft al jaren een aantal trouwe sponsoren waar we erg blij mee zijn. Voor de komende 42e editie op tweede kerstdag is Running Movements weer van de partij!meer »

463x gelezen

Mark Pelgröm maakt debuut in betaald voetbal

12 oktober 22:15  Aanstaande vrijdag maakt Mark Pelgröm zijn officiële debuut in het betaald voetbal als assistent-scheidsrechter.meer »

787x gelezen

Johan Hulleman winnaar clubkampioenschappen 2022 afdeling Biljart.

3 september 17:15  Op vrijdagavond 2 september werd het clubkampioenschap van de afdeling Biljart gespeeld. Na 2 jaar vanwege corona géén clubkampioenschap kon het nu gelukkig weer Dit was na de vakantie tevens weer de opening van het nieuwe biljartseizoen 2022-2023. meer »

268x gelezen

Voetbaldagen 2022, een groot voetbalfeest!

16 juli 9:15  Afgelopen week werd de 8e editie van de Klarenbeekse Voetbaldagen gehouden. Met 73 deelnemers was het deelnemersveld ruim bezet. meer »

409x gelezen

Pauwpraat juli 2022

8 juli 7:15  Middels deze nieuwsbrief een greep uit de actuele onderwerpen met betrekking tot sportclub Klarenbeek en sportpark De Pauw.meer »

396x gelezen

Definitieve teamindeling jeugd afdeling voetbal

6 juli 19:30  Na een 1e indeling, zonder kader, kan je in de nieuwe indeling zoals in de link hieronder te vinden is de definitieve indeling voor het seizoen 2022-2023 vinden.meer »

482x gelezen

Festiviteiten 90 jarig jubileum geslaagd

3 juli 16:30  Aan het begin van dit jaar, op 11 januari 2022, was het exact 90 jaar geleden dat Sportclub Klarenbeek werd opgericht. Inmiddels een bloeiende vereniging met een regionale uitstraling en haar thuisbasis op sportpark De Pauw in het hart van het mooie dorp Klarenbeek. Een ontmoetingsplek voor vele sporters, vrijwilligers, supporters, sponsoren en andere betrokkenen die vele mooie herinneringen hebben meegemaakt en nog zullen gaan meemaken. Het afgelopen weekend werd uitgebreid stil gestaan bij het jubileum middels diverse festiviteiten.meer »

197x gelezen

Nieuw tenue beachhandbal Sc Klarenbeek

9 juni 21:15  Handballen kun je in de zaal, op het veld en op het beachveld doen. De beach competitie is volop bezig en sinds dit seizoen spelen de handbalsters in een pracht beachtenue met heel veel dank aan 2 sponsoren nl. Aan de Stegge Twello en BBA Pumps. meer »

280x gelezen

Handbaltoernooi F-jeugd

4 juni 21:45  De jongste handbaljeugd heeft vandaag deelgenomen aan een toernooi bij SV Voorwaarts in Twello.meer »

96x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!