Home - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Unieke actie Sc Klarenbeek en supermarkt Plus Imanse

 

Plus Imanse gaat samen met Sc Klarenbeek dit najaar groot uitpakken met een unieke plaatjesactie, net al vier jaar geleden.

 

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. De afdelingen Handbal, Voetbal, Volleybal en Gymnastiek doen mee aan de actie.
De afdelingen Biljart en Fietsen hebben besloten om niet mee te doen.
Voor het maken van de foto’s worden drie zaterdagen/zondag ingepland: namelijk: 19-11-17    09-12-17  en  16-12-17

Omdat er zo’n 750 foto’s  gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus.
Nadere informatie over deze planning volgt nog. Maar omdat het voor een uniek boek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het boek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders/verzorgers dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de leiders getekend worden. Dat kan ook tijdens de fotodag(en).

 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

 

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties.  Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Eddy van Beek

Namens de organisatie

06-10203997

Schrijf je in voor de Voorster Volleybal Cup!

29 november 18:30  Op donderdag 4 januari zal de VVC plaatsvinden in het MFC. Check de afbeelding voor verdere info's. Tot dan!

53x gelezen

Jeugdkeepers zoeken trainer(s)

24 november 16:30  De jeugdkeepers (afdeling voetbal) zijn per direct op zoek naar één of meerdere keeperstrainers.meer »

362x gelezen

Inschrijven zaalvoetbal toernooi

17 november 18:30  De vrouwenvoetbalafdeling organiseert 28 december en 6 januari aanstaande een zaalvoetbaltoernooi in de sporthal van het MFC.meer »

102x gelezen

Inschrijving Tien over Rood 2024 geopend

14 november 15:30  Het tien over rood toernooi van de afdeling biljart wordt jaarlijks gehouden in de eerste volle week van januari. Deze keer is dat van 8 januari tot en met 13 januari 2024.meer »

99x gelezen

Piet Hurenkamp 25jr bij onderhoudsgroep

6 november 19:15  Afgelopen maandag is vrijwilliger Piet Hurenkamp in het zonnetje gezet. Hij is liefst 25 jaar actief bij de onderhoudsgroep op maandagochtend.meer »

263x gelezen

Verenigingsbrede sponsoring Plus Versluis

4 november 14:00  We zijn erg verheugd met de verenigingsbrede sponsoring en ondersteuning waar we samen met hoofdsponsor Plus Versluis sinds kort invulling aan geven. Om dit te bekrachtigen hebben we afgelopen zaterdag een leuke foto gemaakt en formeel het sponsorcontract getekend met Edwin en Angela Versluis.meer »

533x gelezen

Metamorfose Fietsclub SC Klarenbeek

23 oktober 7:15  Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. De fietsclub van SC Klarenbeek is in een nieuw “Klarenbeeks blauw” jasje gestoken, het rood/ zwart is vervangen. Er dendert nu regelmatig een blauw wielerpeloton over de wegen en door de bossen in de omgeving.  meer »

179x gelezen

Nieuwe sponsors voetbalteam 35/45+

14 oktober 19:00  Met trots kan gemeld worden dat met een sponsorcollectief van meerdere sponsoren voor de voetballers 35/45+ contracten zijn getekend. Afgelopen vrijdag werden de nieuwe tenues, met als opdruk de goede doelen ‘Hart van Klarenbeek’ en ‘Alpe d’Huzes’ in ontvangst genomen. Aansluitend werden tijdens het regionale 35/45+ toernooi de tenues ‘gedoopt’ in het overvloedige hemelwater.meer »

909x gelezen

Wijziging afdelingen en presentatie ALV

14 oktober 12:15  Afgelopen donderdagavond is de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden van zowel de afdeling voetbal als wel de sportclub als geheel. Het waren goed bezochte vergaderingen, waar de nodige informatie is uitgewisseld en besluiten door de leden zijn bekrachtigd.meer »

235x gelezen

Opbrengst Rabobank clubsupport

11 oktober 7:30  Deze week kregen we bezoek van twee Rabobank medewerkers, die ons de opbrengst van de Rabobank clubsupport overhandigden.meer »

585x gelezen

Volleybalteam Dames 3 is op zoek naar jou!

16 september 16:00  Vind jij het leuk om te trainen en competitie te spelen in een gezellig en jong volleybalteam?! Kom dan een keer langs bij Dames 3, volleybalteam van SC Klarenbeek. Zij trainen op maandagavond en woensdagavond in het MFC in Klarenbeek. Je bent meer dan welkom om een paar keer vrijblijvend mee te trainen. Interesse? Laat het weten via de mail: secretarisvolleybal@scklarenbeek.nl. We hopen je snel te zien in het MFC!

244x gelezen

Bestuurders-duo’s gezocht

4 september 18:30  De afgelopen tijd zijn met succes veel nieuwe bestuursleden geworven voor onze afdelingsbesturen. Liefst 14 nieuwe afdelingsbestuursleden en veel commissieleden welke de taken met elkaar verdelen. Fantastisch om te zien hoe dit concept werkt. Nu is het zaak om ook het bestuur van de sportclub te vernieuwen en uit te breiden.meer »

607x gelezen

Frank Hulleman winnaar clubkampioenschappen 2023 afdeling Biljart.

2 september 15:00  Op vrijdagavond 1 september werd het clubkampioenschap van de afdeling Biljart gespeeld. Dit was na de vakantie tevens weer de opening van het nieuwe biljartseizoen 2023-2024. meer »

409x gelezen

Pauwpraat juli 2023

5 juli 20:30  Middels deze nieuwsbrief een greep uit de actuele onderwerpen met betrekking tot sportclub Klarenbeek en sportpark De Pauw.meer »

449x gelezen

Biljartafdeling krijgt een nieuw bestuur

16 juni 13:30  In de algemene ledenvergadering van woensdag 14 juni is bekend gemaakt dat de afdeling biljart nieuwe bestuursleden gaat krijgen.meer »

649x gelezen

Indeling jeugdvoetbal 2023-2024

14 juni 22:30  De technische commissie van het jeugdvoetbal heeft zich de laatste maanden meermaals gebogen over de teamindeling van het seizoen 2023/2024. meer »

1016x gelezen

Restaurant Pijnappel en Dijkhof Bouw 27,5 jaar hoofdsponsor

25 mei 18:15  Op het deze week gehouden sponsorevenement werd stil gestaan bij het jubileum van twee van onze hoofdsponsoren: Restaurant Pijnappel en Dijkhof Bouw.meer »

954x gelezen

Theo Jansen nieuwe trainer JO19-1

10 mei 20:15  De afdeling voetbal heeft voor het komende seizoen een nieuwe trainer weten te vinden voor de JO19-1. meer »

953x gelezen

1e voetbalteams in uitzending TV Apeldoorn

30 april 13:15  Afgelopen week zijn de opnames gemaakt voor TV Apeldoorn voetbalprogramma FC Apeldoorn. Heren 1 en vrouwen 1 waren vertegenwoordigd.meer »

411x gelezen

Ontdek hoe leuk volleybal is en probeer het uit!

24 april 10:45  Zit jij op de basisschool en lijkt het je leuk om te volleyballen? Op zondagochtend 7, 14 & 21 mei van 10:00 tot 11:30 krijg je de kans om volleybal uit te proberen! Wacht niet langer en geef je op via het e-mailadres: volleybalklarenbeek@gmail.com Tot gauw!

426x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!