Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Unieke actie Sc Klarenbeek en supermarkt Plus Imanse

 

Plus Imanse gaat samen met Sc Klarenbeek dit najaar groot uitpakken met een unieke plaatjesactie, net al vier jaar geleden.

 

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. De afdelingen Handbal, Voetbal, Volleybal en Gymnastiek doen mee aan de actie.
De afdelingen Biljart en Fietsen hebben besloten om niet mee te doen.
Voor het maken van de foto’s worden drie zaterdagen/zondag ingepland: namelijk: 19-11-17    09-12-17  en  16-12-17

Omdat er zo’n 750 foto’s  gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus.
Nadere informatie over deze planning volgt nog. Maar omdat het voor een uniek boek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het boek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders/verzorgers dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de leiders getekend worden. Dat kan ook tijdens de fotodag(en).

 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

 

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties.  Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Eddy van Beek

Namens de organisatie

06-10203997

Rabo clubsupport kerstverlichting

6 september 19:15  Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee met de Rabo clubsupport. Als Rabobank klant kan op drie verenigingen een stem worden uitgebracht (via o.a. de Rabobank app). Ons doel voor dit jaar: sfeerverlichting voor de kerstperiode buiten bij MFC Klarenbeekmeer »

98x gelezen

Johan Hulleman winnaar clubkampioenschappen 2022 afdeling Biljart.

3 september 17:15  Op vrijdagavond 2 september werd het clubkampioenschap van de afdeling Biljart gespeeld. Na 2 jaar vanwege corona géén clubkampioenschap kon het nu gelukkig weer Dit was na de vakantie tevens weer de opening van het nieuwe biljartseizoen 2022-2023. meer »

171x gelezen

In memoriam Geert Pelgrim

3 september 12:00  Geboren op 22 oktober 1930 - Overleden op 31 augustus 2022 Deze week is ons lid Geert Pelgrim overleden. Iemand die veel voor onze sportclub heeft betekend, zowel als lid, als supporter als wel vrijwilliger.meer »

203x gelezen

Voetbaldagen 2022, een groot voetbalfeest!

16 juli 9:15  Afgelopen week werd de 8e editie van de Klarenbeekse Voetbaldagen gehouden. Met 73 deelnemers was het deelnemersveld ruim bezet. meer »

311x gelezen

Pauwpraat juli 2022

8 juli 7:15  Middels deze nieuwsbrief een greep uit de actuele onderwerpen met betrekking tot sportclub Klarenbeek en sportpark De Pauw.meer »

291x gelezen

Contracten getekend!

6 juli 20:15  In maart waren we er al uit met Martijn van de Hel voor de verlenging van zijn contract voor het seizoen 2022-2023. Martijn heeft geen verdere introductie nodig na het uitstekend verlopen afgelopen seizoen. Wat uiteindelijk resulteerde in een periode, een keurige 2de plaats maar waar we helaas in de nacompetitie de promotie zijn misgelopen. meer »

263x gelezen

Definitieve teamindeling jeugd afdeling voetbal

6 juli 19:30  Na een 1e indeling, zonder kader, kan je in de nieuwe indeling zoals in de link hieronder te vinden is de definitieve indeling voor het seizoen 2022-2023 vinden.meer »

409x gelezen

Festiviteiten 90 jarig jubileum geslaagd

3 juli 16:30  Aan het begin van dit jaar, op 11 januari 2022, was het exact 90 jaar geleden dat Sportclub Klarenbeek werd opgericht. Inmiddels een bloeiende vereniging met een regionale uitstraling en haar thuisbasis op sportpark De Pauw in het hart van het mooie dorp Klarenbeek. Een ontmoetingsplek voor vele sporters, vrijwilligers, supporters, sponsoren en andere betrokkenen die vele mooie herinneringen hebben meegemaakt en nog zullen gaan meemaken. Het afgelopen weekend werd uitgebreid stil gestaan bij het jubileum middels diverse festiviteiten.meer »

165x gelezen

Kledingactie jubilieum

19 juni 13:00  Aangezien de club dit jaar 90 jaar bestaat wordt er een speciale jubileumkledinglijn uitgebracht. Deze is door alle geïnteresseerden te bestellen. Op de bovenkleding komt een speciale SC Klarenbeek jubileumbadge. meer »

552x gelezen

Indeling jeugd afdeling voetbal

16 juni 21:45  De jeugdcommissie is de afgelopen maanden druk bezig geweest om tot een indeling te komen van de teams voor het seizoen 2022-2023meer »

728x gelezen

Nieuw tenue beachhandbal Sc Klarenbeek

9 juni 21:15  Handballen kun je in de zaal, op het veld en op het beachveld doen. De beach competitie is volop bezig en sinds dit seizoen spelen de handbalsters in een pracht beachtenue met heel veel dank aan 2 sponsoren nl. Aan de Stegge Twello en BBA Pumps. meer »

235x gelezen

Mini handbaldagen 11, 18 en 25 juni 2022

4 juni 21:45  Ook dit jaar organiseert de afdeling handbal weer (mini) handbaldagen. Op 11, 18 en 25 juni zijn kinderen tussen de 4 en (ongeveer) 12 jaar tussen 9.00 en 10.00 uur welkom op Sportpark de Pauw om kennis te maken met de handbalsport.meer »

115x gelezen

Handbaltoernooi F-jeugd

4 juni 21:45  De jongste handbaljeugd heeft vandaag deelgenomen aan een toernooi bij SV Voorwaarts in Twello.meer »

60x gelezen

Marianne Westerink behaalt diploma juniorentrainer

2 juni 16:45  Het trainerskorps van SC Klarenbeek heeft er weer een gediplomeerde trainer bij. Marianne rondde dinsdag 31 mei haar laatste opdracht af en mag zich nu gediplomeerd juniorentrainster noemen.meer »

209x gelezen

Voetbalvoorzitter gezocht!

30 mei 13:15  SC Klarenbeek is op zoek naar een voorzitter voor de afdeling voetbal. We zoeken een bij de vereniging betrokken bestuurder, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.meer »

266x gelezen

Twee kampioenen afgelopen zaterdag

29 mei 18:30  Vrouwen 1 en Heren 3 behalen het kampioenschap.meer »

263x gelezen

Remy Brugman winnaar Pauwbokaal 2022, afdeling Biljart

1 mei 13:45  Het biljarttoernooi om het “Klarenbeeks libre kampioenschap” is dit keer gewonnen door Remy Brugman. Het was een bijzonder goed verlopen en goed georganiseerd toernooi. Merkbaar was de animo om mee te doen. In totaal hebben 60 spelers van diverse biljartverenigingen uit Klarenbeek meegedaan. meer »

339x gelezen

Dringend scheidsrechters gezocht!

30 april 14:45  Elke week is het weer een grote puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Als het zo doorgaat zal dit betekenen dat we binnenkort een aantal wedstrijden moeten laten vervallen als er geen scheidsrechter beschikbaar is. meer »

312x gelezen

Prijzen horeca

29 april 7:30  Het afgelopen jaar zijn we, met uitzondering van invoering statiegeldkosten petflessen, in staat onze horecaprijzen stabiel te houden. Maar het zal u vast niet ontgaan zijn dat de afgelopen periode de prijzen in de maatschappij enorm gestegen zijn.meer »

252x gelezen

Vertrouwenscontactpersonen (VCP)

21 april 19:45  Om de functie van de vertrouwenscontactpersonen (VCP’ers) van onze sportclub nogmaals onder de aandacht te brengen, hebben we in overleg met VCP’ers Lindcy Spijkerbosch en Bob Gruisinga de vaste VCP pagina op de website updated (zie onderaan nieuwsbericht). Verder stellen ze zich hieronder graag aan u voor in onderstaande bericht.meer »

305x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!