Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Unieke actie Sc Klarenbeek en supermarkt Plus Imanse

 

Plus Imanse gaat samen met Sc Klarenbeek dit najaar groot uitpakken met een unieke plaatjesactie, net al vier jaar geleden.

 

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. De afdelingen Handbal, Voetbal, Volleybal en Gymnastiek doen mee aan de actie.
De afdelingen Biljart en Fietsen hebben besloten om niet mee te doen.
Voor het maken van de foto’s worden drie zaterdagen/zondag ingepland: namelijk: 19-11-17    09-12-17  en  16-12-17

Omdat er zo’n 750 foto’s  gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus.
Nadere informatie over deze planning volgt nog. Maar omdat het voor een uniek boek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het boek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders/verzorgers dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de leiders getekend worden. Dat kan ook tijdens de fotodag(en).

 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

 

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties.  Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Eddy van Beek

Namens de organisatie

06-10203997

Kledingactie jubilieum

19 juni 13:00  Aangezien de club dit jaar 90 jaar bestaat wordt er een speciale jubileumkledinglijn uitgebracht. Deze is door alle geïnteresseerden te bestellen. Op de bovenkleding komt een speciale SC Klarenbeek jubileumbadge. meer »

432x gelezen

Indeling jeugd afdeling voetbal

16 juni 21:45  De jeugdcommissie is de afgelopen maanden druk bezig geweest om tot een indeling te komen van de teams voor het seizoen 2022-2023meer »

396x gelezen

Nieuw tenue beachhandbal Sc Klarenbeek

9 juni 21:15  Handballen kun je in de zaal, op het veld en op het beachveld doen. De beach competitie is volop bezig en sinds dit seizoen spelen de handbalsters in een pracht beachtenue met heel veel dank aan 2 sponsoren nl. Aan de Stegge Twello en BBA Pumps. meer »

167x gelezen

Kaarten verkrijgbaar jubileumfeest

8 juni 20:15  De kaartverkoop voor de jubileumfeestavond (zaterdagavond 2 juli) is van start gegaan in Horeca De Brug.meer »

432x gelezen

Mini handbaldagen 11, 18 en 25 juni 2022

4 juni 21:45  Ook dit jaar organiseert de afdeling handbal weer (mini) handbaldagen. Op 11, 18 en 25 juni zijn kinderen tussen de 4 en (ongeveer) 12 jaar tussen 9.00 en 10.00 uur welkom op Sportpark de Pauw om kennis te maken met de handbalsport.meer »

80x gelezen

Handbaltoernooi F-jeugd

4 juni 21:45  De jongste handbaljeugd heeft vandaag deelgenomen aan een toernooi bij SV Voorwaarts in Twello.meer »

30x gelezen

Marianne Westerink behaalt diploma juniorentrainer

2 juni 16:45  Het trainerskorps van SC Klarenbeek heeft er weer een gediplomeerde trainer bij. Marianne rondde dinsdag 31 mei haar laatste opdracht af en mag zich nu gediplomeerd juniorentrainster noemen.meer »

174x gelezen

Voetbalvoorzitter gezocht!

30 mei 13:15  SC Klarenbeek is op zoek naar een voorzitter voor de afdeling voetbal. We zoeken een bij de vereniging betrokken bestuurder, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.meer »

198x gelezen

Twee kampioenen afgelopen zaterdag

29 mei 18:30  Vrouwen 1 en Heren 3 behalen het kampioenschap.meer »

232x gelezen

Remy Brugman winnaar Pauwbokaal 2022, afdeling Biljart

1 mei 13:45  Het biljarttoernooi om het “Klarenbeeks libre kampioenschap” is dit keer gewonnen door Remy Brugman. Het was een bijzonder goed verlopen en goed georganiseerd toernooi. Merkbaar was de animo om mee te doen. In totaal hebben 60 spelers van diverse biljartverenigingen uit Klarenbeek meegedaan. meer »

260x gelezen

Dringend scheidsrechters gezocht!

30 april 14:45  Elke week is het weer een grote puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Als het zo doorgaat zal dit betekenen dat we binnenkort een aantal wedstrijden moeten laten vervallen als er geen scheidsrechter beschikbaar is. meer »

284x gelezen

Prijzen horeca

29 april 7:30  Het afgelopen jaar zijn we, met uitzondering van invoering statiegeldkosten petflessen, in staat onze horecaprijzen stabiel te houden. Maar het zal u vast niet ontgaan zijn dat de afgelopen periode de prijzen in de maatschappij enorm gestegen zijn.meer »

234x gelezen

Vertrouwenscontactpersonen (VCP)

21 april 19:45  Om de functie van de vertrouwenscontactpersonen (VCP’ers) van onze sportclub nogmaals onder de aandacht te brengen, hebben we in overleg met VCP’ers Lindcy Spijkerbosch en Bob Gruisinga de vaste VCP pagina op de website updated (zie onderaan nieuwsbericht). Verder stellen ze zich hieronder graag aan u voor in onderstaande bericht.meer »

223x gelezen

Feestavond 90 jr jubileum

7 april 19:15  Op zaterdagavond 2 juli zal de sporthal van MFC Klarenbeek omgetoverd zijn tot een feestlocatie voor de feestavond voor ons 90 jarig jubileum. Het belooft een gezellige avond te worden met medewerking van de band Still Blue en Disco Atomic.meer »

433x gelezen

Gezocht: Uitvoerend penningmeester

6 april 19:00  Wil je ook wat betekenen voor onze mooie sportclub? Dat is mooi! Wie weet is deze functie wat voor je. We zijn namelijk op zoek naar een of twee uitvoerend penningmeesters ter ondersteuning van onze algemeen penningmeester. Lees gauw verder als je interesse is gewekt.meer »


Stage bij SC Klarenbeek

4 april 20:30  Bij SC Klarenbeek zijn er veel diverse mogelijkheden om je stage in te vullen. Het kan zijn dat je het leuk vindt om training te geven, dat kan bij heel veel sporten. Denk aan voetbal, handbal, volleybal, gymnastiek, fietsen en misschien zelfs wel bij de beachafdeling.meer »


Inschrijvingen Voetbaldagen geopend!

1 april 17:15  Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de voetbaldagen die zijn van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juli 2022!meer »


Inschrijven Jeugdtoernooi

24 maart 19:45  Jaarlijks organiseert SC Klarenbeek een jeugdtoernooi in juni, deelname hieraan is kosteloos. In de ochtend spelen de JO08 t/m JO11 teams en in de middag vormt ons sportpark het voetbaltoneel voor de JO12 en JO13 jeugd. In 2022 zal het jeugdtoernooi worden gehouden op zaterdag 4 juni. We verwachten een gezellige dag vol veel voetbalplezier. Elk team dat deelneemt gaat in ieder geval met een beker naar huis. meer »


Pauwbokaal Biljart SC Klarenbeek

17 maart 8:30  We zijn blij dat het gelukkig weer kan! Biljartwedstrijden om de PAUW BOKAAL!meer »

175x gelezen

Pauwpraat maart 2022

8 maart 21:00  Beste leden en betrokkenen van SC Klarenbeek, Middels deze nieuwsbrief een greep uit de actuele onderwerpen met betrekking tot onze mooie vereniging. Gelukkig in deze tijd weer vooral sport-, activiteit- en accommodatie gerelateerd.meer »

212x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!