In memoriam Martien Boerkamp - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In memoriam Martien Boerkamp

27 mei 2022 18:30


Geboren: 23 februari 1949
Overleden: 23 mei 2022

Martien was een echte mensenmens, behulpzaam, vriendelijk een man met vele contacten en maakte met iedereen graag een praatje; hij was vrolijk en altijd goed gehumeurd.

Jarenlang heeft Martien de biljartsport beoefend. Voordat hij bij onze club kwam speelde hij met een groep biljarters bij café restaurant de Zweep, beter bekend als bij Neut. Toen daar door omstandigheden de biljarttafel uit de zaal werd gehaald, kwam Martien met praktisch de hele groep, voornamelijk mensen die in de horeca werkten of gewerkt hadden en dus meestal op maandag vrij waren, bij onze groep op maandagavond.

Martien was een gezelligheidsmens, hield van een praatje en biljarten was voor hem veelal bijzaak.
De laatste tijd merkten we dat er wel iets met Martien aan de hand was; hij werd wat vergeetachtig, werd minder nauwkeurig met biljarten en was niet meer zo scherp.

Toen wij vernamen dat Martien ziek was en geopereerd moest worden, was dat zeker een grote klap voor onze maandagavond groep. Eerst bleek de operatie geslaagd, maar later werd pas duidelijk hoe ernstig ziek Martien eigenlijk was. Compleet onverwacht was het voor iedereen toen op maandagavond 23 mei j.l. bekend werd gemaakt dat Martien overleden was.

Als maandagavondgroep zullen we Martien zeker gaan missen.

Bestuur SC Klarenbeek en
Bestuur biljartafdeling SC Klarenbeek
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!