Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Volleybal info

De afdeling volleybal van de Sportclub Klarenbeek is opgericht op 4 september 1996. De afdeling bestaat op dit moment uit 1 heren competitie team en 1 recreantenteam. Bij de dames zijn er 3 competitie en 1 recreanten team. Bij de jeugd spelen we met drie meisjes teams (niveaus A/B/C).  Bij de pupillen spelen we met 3 teams Cool moves Volleybal (niveaus 5, 4, 3).

Onder leiding van Gerard van Laar spelen de H1 in de 3e klasse. D1 onder leiding van Gerard van Laar speelt in de 2e klasse en D2 onder leiding van Gerard van Laar speelt in de 2e klasse. D3, eveneens onder leiding van Gerard van Laar, spelen in de 4e klasse. De DR1 spelen met als trainer Anton Velderman in de Nevobo recreantencompetitie. 

De CMV-jeugd van 6 t/m 12 jaar, met als trainer Erwin Broekhuis, traint op de vrijdagavond en er wordt gemiddeld één keer per maand een competitieronde gespeeld.                                                  Meisjes A traint op maandag- en woensdagavond onder leiding van Gerard van Laar.
Meisjes B traint op maandag- en woensdagavond onder leiding van Dorine Hissink.
Meisjes C traint op woensdagavond onder leiding van Dorine Hissink.

De thuiswedstrijden van de senioren worden op zaterdag gespeeld in het MFC in Klarenbeek. Meisjes A/B/C en CMV-jeugd spelen eveneens de thuiswedstrijden op zaterdag. De recreanten spelen hun competitiewedstrijden op de trainingsavonden.

Nieuwe leden voor zowel competitie, recreantenvolleybal en jeugd kunnen zich aanmelden via de algemene pagina lid worden. Vrijblijvend 3x keer proeftrainen mag natuurlijk altijd. De contributiebedragen vindt u hier.

Raadpleeg voor wedstrijduitslagen, speelschema's en standen van de heren, dames, meisjes, recreantencompetitie en CMV-jeugd de NeVoBo-site. Hier vindt u alle gegevens over de diverse competities waarin Klarenbeek actief is.

Is uw belangstelling gewekt, maar heeft u toch nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling volleybal door te mailen naar: secretarisvolleybal@scklarenbeek.nl

De notulen van de jaarvergadering afdeling Volleybal 30-6-22 vind je hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!