Buurtvolleybal-toernooi 2017 - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Buurtvolleybal-toernooi 2017

6 juni 2017 18:45


Maandag 5 juni werd door de afdeling Handbal van SC Klarenbeek weer het jaarlijkse buurtvolleybaltoernooi georganiseerd.

Dit jaar namen er 27 teams deel aan het toernooi! Dat was weer een mooie toename van het aantal teams. Helaas hebben er dit keer geen jeugdteams deelgenomen, omdat zich maar een team had aangemeld hiervoor. We hopen natuurlijk dat dit volgend jaar weer opgepakt gaat worden. We hebben jullie gemist jeugd!

De weersvoorspellingen waren de hele week goed en we konden da dag dan ook starten met lekker volleybalweer.

Bij de volwassenen werd in de ochtend gespeeld om kwalificatie voor de wedstrijdklasse  of verder spelen in de recreantenklasse. Na de selectierondes werden er 2 klassen gemaakt; de definitieve wedstrijdklasse en de recreantenklasse. Hierdoor is de tegenstand van meer gelijkwaardig niveau.
Er werd in beide poules dan ook even fanatiek gestreden om de punten. Dat kon gezien worden op de velden door het publiek die op deze dag weer volop gezellig aanwezig was om hun straat aan te moedigen.
Vele teams deden niet voor elkaar onder en er werden spannende sets, prachtige rally’s gespeeld. Uiteindelijk ging in de recreantenklasse De Hoofdweg 2 er met de 1e prijs vandoor. Zij moesten het in een finalepoule voor de recreantenwinnaars opnemen tegen De Boterbloem 2 . Het werd een spannende finale.
In de wedstrijdklasse ging de finale tussen de Hooiland en De Zweep 1. In een spannende 3-setter wist De Zweep 1 de winst naar zich toe te trekken. Het was een sportieve en fanatieke eindstrijd.
We zijn blij dat deze gezellige activiteit  zonder al teveel problemen heeft kunnen plaatsvinden. Dit was te horen aan de vele leuke reacties en de vele vrolijke en blijde mensen op de volleybalvelden. De organisatie had dit dan ook niet alleen kunnen doen.
De afdeling Handbal wil hierbij dan ook iedereen; van lijnentrekkers tot patatbakkers, wedstrijdsecretariaat, kaartenophalers, barpersoneel, EHBO en iedereen die op welke manier dan ook achter de schermen hebben meegeholpen, heel erg BEDANKEN voor het mogelijk maken van dit mooie toernooi! Ook de scheidsrechters waren dit jaar weer volop aanwezig. Ze floten allen met evenveel passie de wedstrijden. Voor sommigen was er, door onervarenheid, best wat lef nodig, maar gesteund door de jaarlijks terugkerende en ervaren fluiters ging dit helemaal goed.

Natuurlijk kan dit toernooi ook niet  plaatsvinden zonder alle 27 teams die dit jaar hebben deelgenomen. Op naar een volgend jaar met nog meer teams!! De jeugd hebben we dit jaar gemist, maar volgend jaar zijn ze ongetwijfeld weer van de partij!

Foto’s zijn binnenkort te bewonderen op de website van SC Klarenbeek.
Graag tot ziens; volgend jaar, 2e pinksterdag!
(buurtvollebal@scklarenbeek.nl)

Uitslagen buurtvolleybal toernooi 5 juni 2017:
                                
recreantenklasse                    
1    Hoofdweg 2                
2    Boterbloem 2                
3    Koperdijk                

wedstrijdklasse                        
1    De Zweep 1                
2    Hooiland                
3    Woudweg 3
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!