Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Volleybal Nieuws

Nieuwe sponsoren volleybal SCK niveau 5-teams

De volleybalafdeling heeft onlangs twee bedrijven bereid gevonden om twee niveau 5-teams te gaan sponsoren. De sponsoren zijn de bouwbedrijven TBG en Boezewinkel/Mulder. Tijdens een van de laatste trainingen gingen de teams met de sponsoren, coaches en trainer op de foto. Beide sponsoren ontvingen als dank een kleine attentie. De afdeling volleybal hoopt op een prettige samenwerking de komende jaren.Foto:

Achterste rij: Luuk Berends (TBG), Manon Mulder, Sylvia de Winkel, Krista van Triest, Luna Mulder, Alynne Berends en Niels Mulder (Boezewinkel/Mulder)
Middelste rij: Anton Velderman, Emmelie Jansen, Bente Bloem, Erin Wolters, Linda van Egteren en Irma van Reen
Voorste rij: Arlanah Stans en Maud Willems

De Grote Clubactie

7 oktober 20:15  ..meer »

1217x gelezen

Eerste Volleybalspeeltuin een succes!

2 februari 11:30  10 kinderen hebben enthousiast mee gedaan met de volleybal-spelletjes!meer »

569x gelezen

Inschrijving Tien over Rood 2020 geopend

29 december 12:15  De inschrijving voor het jaarlijks Tien over Rood toernooi van de afdeling Biljart is weer geopend.meer »

1612x gelezen

Vrouwenvoetbal bij SC Klarenbeek

31 augustus 11:30  1 september is het 40 jaar geleden dat door Klarenbeek de eerste vrouwenvoetbalwedstrijd werd gespeeld. Verderop in het seizoen 2019-2020 zullen wij als afdeling voetbal hier meer aandacht aan schenken.meer »

2321x gelezen

Kampweekend jeugd 6 en 7 juli 2019

9 mei 19:45  Hier kunt uw kind opgeven voor het kampweekend op 6 en 7 juli 2019. https://www.scklarenbeek.nl/901/inschijven_kampweekend_jeugd/ meer »


Helikopteractie Plus Imanse

25 oktober 13:45  Afgelopen zondag mochten de afdelingen handbal en volleybal de catering verzorgen bij de helikoptervluchten georganiseerd door Plus Imanse. Het was een zeer geslaagde dag waarbij vele broodjes hamburgers&worst en drankjes zijn genuttigd. Dit alles is gesponsord door Plus Imanse. De opbrengst gaat naar het nieuwe beachveld dat medio 2018 klaar zal zijn. Wij willen Plus Imanse bedanken voor deze mooie sponsoring.

1670x gelezen

Het hoe en wat van spierpijn

24 januari 20:15  Na een training of wedstrijd wil het nog wel eens gebeuren dat je volgende dag (en de dag erna) spierpijn hebt. Hoe ontstaat spierpijn en hoe kun je dat voorkomen?meer »

519x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!