Cannondale ATB tocht Klarenbeek - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Cannondale ATB tocht Klarenbeek

Zondag 15 januari 2023 wordt de Cannondale ATB-Tocht in Klarenbeek verreden.
 
ATB_Tocht_2023_v1.jpg

Starten kan tussen 09.00 en 10.00 uur vanuit het Multi Functionele Centrum bij SC Klarenbeek aan de Bosweg in Klarenbeek. Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 uur. Inschrijfgeld bedraagt € 7,00 en voor NTFU-leden € 5,00. Deelname t/m 15 jaar is geheel gratis. NTFU-leden kunnen gebruik maken van het Scan & Go systeem.

Dit jaar kan er gestart worden op zes afstanden te weten 25 / 40 / 47 / 55 / 60 en 70 kilometer
Alle afstanden hebben er hele mooie stukken in zitten, heide, bos , zand en gras en komen op de terugweg langs de Loenense waterval. De langere afstanden doen zelfs Hoenderloo aan. Daardoor is deze ATB-tocht aantrekkelijk voor iedere mountainbiker. De 25 kilometer is qua afstand geschikt voor de startende fietsers maar toch bevat deze route de gewenste technische stukken o.a. bij de Loenense waterval. De 40,47,55 en de 60 kilometer bevatten ook alle ingrediënten voor een zeer afwisselende en uitdagende route met mooie single-tracks. De 70 kilometer is een mix van technische stukken, lange klimmen en prachtige singletracks. De route is geheel uitgepijlt. Er is een pauzeplek ingericht voor de 40 en 47 KM. De 55,60 en 70km komen 2x langs deze pauzeplek.

Vrijwilligers
Voor deze tocht worden veel vrijwilligers ingezet. Circa 30 gediplomeerde verkeersregelaars zullen assisteren bij het parkeren rondom het complex en de fietsers begeleiden bij de diverse drukke oversteken onderweg. Daarnaast wordt het inschrijven en het bemannen van de pauzeplek gedaan door vrijwilligers van SC Klarenbeek.

Na afloop zal er in het MFC lekkere warme erwtensoep (tegen betaling) gehaald kunnen worden. Dit wordt gedaan door de leden van het Alp duZes team Klarenbeek. De opbrengst hiervan zal te goede komen aan Alp DuZes.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!