Word jij ons nieuw bestuurslid? - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Word jij ons nieuw bestuurslid?

11 juni 2018 21:00


Het bestuur van de afdeling Gymnastiek, Dans en Aerobic doet een dringend beroep op u allen om nieuwe bestuursleden te vinden. Indien er geen nieuwe bestuursleden bijkomen, dan is de kans klein dat de afdeling Gymnastiek, Dans en Aerobic blijft bestaan. Daarom zijn wij op zoek naar een Vrijwilligerscoördinator en een Voorzitter.

Functie vrijwilligerscoördinator
Als vrijwilligerscoördinator verzorgt u diverse mailingen naar ouders/verzorgers van leden en leden binnen onze afdeling. U heeft contact met de vrijwilligerscommissie Sportclub Klarenbeek. Ook verzorgt u de coördinatie en het aansturen van vrijwilligers bij evenementen die wij als afdeling organiseren.

Functie voorzitter
Als voorzitter bent u verantwoordelijk voor het leiden van de vergaderingen binnen het bestuur en eenmaal per seizoen leidt u de algemene ledenvergadering binnen onze afdeling. U voert diverse bestuurswerkzaamheden uit en u neemt deel aan de vergaderingen van het hoofdbestuur.

Vind u het leuk om betrokken te zijn bij de afdeling Gymnastiek, Dans of Aerobic of draagt u onze afdeling een warm hart toe, schroom niet om te reageren op onze openstaande vacatures. Ook al heeft u niks met de afdeling Gymnastiek, maar lijkt u het leuk om vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als algemeen bestuurslid) te doen binnen een sportvereniging, dan willen wij graag dat die mensen gaan reageren. Het huidige bestuur zal zorgen voor een goede inwerking van de diverse werkzaamheden.

U kunt reageren via de mail naar: gymnastiek@scklarenbeek.nl. Vermeld in de mail u naam en telefoonnummer, dan nemen wij als bestuur contact met u op.

Namens,
Bestuur afd. Gymnastiek, Dans en Aerobic Sportclub Klarenbeek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!