Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Spetterende uitvoering van de afdeling gymnastiek en dans van SC Klarenbeek

 

Zaterdagavond 10 maart heeft de afdeling gymnastiek en dans een geweldig optreden laten zien! De tribune van het MFC zat helemaal vol. Er moesten zelfs extra stoelen in de zaal klaargezet worden.

Het thema was dit keer film & musical. Er waren rode gordijnen opgehangen waardoor alle 70 deelnemers op kwamen lopen. Het openingsnummer en ook het eind lied was met alle deelnemers. De optredens van de dans werden afgewisseld met optredens van de gymnastiek. De toestellencommissie was er maar druk mee. Dit alles onder leiding van de docenten en hulpjes. Een aantal van de liedjes die voorbijkwamen waren o.a. Cats, Honey, Tarzan, Frozen, Grease en natuurlijk Fame!

Niet alleen de gymnastiek en dans hebben hun talenten laten zien, maar ook Mischa Huis in ’t Veld met het lied The little mermaid en Lieke Hendriks met het lied Annie hebben laten horen hoe mooi ze kunnen zingen. Kippenvel.

Licht en geluid was verzorgd door Partyverhuur-verkoop. Met een super geluid en mooie lichten maakte het de show  helemaal compleet.

Onze spreker was dit jaar voor het eerst Christian Kluft, hij heeft deze avond iedereen op een enthousiaste wijze aangekondigd.

Tijdens de pauze was er een verloting voor de volwassen, maar ook voor de kinderen. De meeste prijsjes zijn ingebracht door de leden en docenten van onze eigen afdeling, maar er zijn ook een aantal prijsjes beschikbaar gesteld door ondernemers: Sport 2000 Buitink, Zuivelservice Willen Hofman, Curves Twello, Hairstyling Lisette en Thermen Bussloo. Hartelijk dank hiervoor. De volgende keer zullen er meer loten en prijsjes komen, want ze waren zo uitverkocht!

We geloven dat iedereen genoten heeft en al naar uit kijkt naar het volgende optreden!

De foto’s staan op deze website. Zie fotoalbum. Op de eigen facebookpagina staan leuke filmpjes.


Promotieavond tumblingaan


Op maandag 16 oktober is er tussen 17.00 en 19.00 in het MFC voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar de gelegenheid om gedurende één uur gratis kennis te maken met onze nieuwe tumblingbaan!

Hou je van trampoline springen, salto's maken en andere gymnastische sprongen? Interesse?

Geef je voor 10 oktober a.s. op bij gymnastiek@scklarenbeek.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en mobiele nummer.We laten je dan nog weten op welk tijdstip je ingedeeld wordt.

We hopen dat velen de tumblingbaan willen uitproberen!

De Grote Clubactie

7 oktober 20:15  ..meer »

1222x gelezen

Inschrijving Tien over Rood 2020 geopend

29 december 12:15  De inschrijving voor het jaarlijks Tien over Rood toernooi van de afdeling Biljart is weer geopend.meer »

1617x gelezen

Vrouwenvoetbal bij SC Klarenbeek

31 augustus 11:30  1 september is het 40 jaar geleden dat door Klarenbeek de eerste vrouwenvoetbalwedstrijd werd gespeeld. Verderop in het seizoen 2019-2020 zullen wij als afdeling voetbal hier meer aandacht aan schenken.meer »

2324x gelezen

Seizoens afsluiting: Optreden dans

28 juni 8:45  De meiden van SC Klarenbeek dans wouden graag nog één optreden voordat de zomervakantie begint. Dus Petra en Linda Schuiling hebben bedacht om een mini showtje te geven. Iedereen was welkom afgelopen woensdagavond en wat een enorme opkomst! Minstens 200 man publiek één groot succes. Alle vier de dansgroepen van SC Klarenbeek hebben maar liefst drie dansen laten zien en wat deden ze het goed. Mischa en Lisa hadden ook nog een dans bedacht voor een van de groepen en die ging ook heel goed. Dit was een geweldige afsluiter voor dit seizoen en kijken nu al uit naar het volgende seizoen!

462x gelezen

Vacature Penningmeester

1 juni 15:45  Het bestuur van de afdeling Gymnastiek en Dans van Sportclub Klarenbeek is op zoek naar een : Penningmeester. De huidige penningmeester heeft aangegeven te stoppen aan het einde van dit seizoen. Als penningmeester verzorgt u de betaling van facturen en vrijwilligersvergoedingen. Daarnaast dient er bij nieuwe vrijwilligers een overeenkomst opgesteld te worden. Jaarlijks wordt er aan het einde van het seizoen een balans opgemaakt en een begroting voor het nieuwe seizoen. Ook bent u verantwoordelijk voor het bijhouden van de kas. Lijkt u het leuk om deze functie te bekleden, dan kunt u reageren via de mail naar: gymnastiek@scklarenbeek.nl. Vermeld in de mail u naam en telefoonnummer, dan nemen wij als bestuur contact met u op.

1415x gelezen

Vacature gymdocent

1 juni 15:30  Gym en dans Klarenbeek op zoek naar enthousiaste gymdocent! In Klarenbeek zijn elke maandag van 17.30 tot 20.30 gymlessen. Er zijn drie verschillende gymgroepen: kinderen tot en met 6 jaar, kinderen vanaf 6 jaar en een dames groep. De lessen die worden gegeven zijn in de sporthal van het MFC. Vanaf de zomer zijn wij op zoek naar een nieuwe gymdocent, die om de week de lessen wil verzorgen. Lijkt het jou leuk om dit te gaan doen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur van de vereniging via gymnastiek@scklarenbeek.nl. Ken je iemand die dit misschien leuk vindt om te doen? Tip die persoon! Wij zouden volgend seizoen graag starten met een enthousiaste gymdocent.

1209x gelezen

Onderlinge gymnastiek wedstrijden

1 juni 12:15  Afgelopen maandag 27 mei vond de onderlinge wedstrijd plaats van de afdeling gymnastiek SC Klarenbeek. meer »

497x gelezen

Onderlinge gymnastiek wedstrijden

27 mei 16:45  De 1e wedstrijd is voor niveau 1 en 3. Deze begint om 16.45. De prijsuitreiking is rond 18.00. de 2e wedstrijd is voor niveau 2. deze begint om 18.15. De prijsuitreiking zal rond 19.30 zijn. U bent allemaal van harte welkom om te komen kijken op de tribune in het MFCmeer »


Kampweekend jeugd 6 en 7 juli 2019

9 mei 19:45  Hier kunt uw kind opgeven voor het kampweekend op 6 en 7 juli 2019. https://www.scklarenbeek.nl/901/inschijven_kampweekend_jeugd/ meer »


Vacature Penningmeester Gymnastiek en Dans

20 februari 22:00  Het bestuur van de afdeling Gymnastiek en Dans van Sportclub Klarenbeek is op zoek naar een Penningmeester. meer »

775x gelezen

Word jij ons nieuw bestuurslid?

11 juni 21:00  Het bestuur van de afdeling Gymnastiek, Dans en Aerobic doet een dringend beroep op u allen om nieuwe bestuursleden te vinden. Indien er geen nieuwe bestuursleden bijkomen, dan is de kans klein dat de afdeling Gymnastiek, Dans en Aerobic blijft bestaan. Daarom zijn wij op zoek naar een Vrijwilligerscoördinator en een Voorzitter. Functie vrijwilligerscoördinator Als vrijwilligerscoördinator verzorgt u diverse mailingen naar ouders/verzorgers van leden en leden binnen onze afdeling. U heeft contact met de vrijwilligerscommissie Sportclub Klarenbeek. Ook verzorgt u de coördinatie en het aansturen van vrijwilligers bij evenementen die wij als afdeling organiseren. Functie voorzitter Als voorzitter bent u verantwoordelijk voor het leiden van de vergaderingen binnen het bestuur en eenmaal per seizoen leidt u de algemene ledenvergadering binnen onze afdeling. U voert diverse bestuurswerkzaamheden uit en u neemt deel aan de vergaderingen van het hoofdbestuur. Vind u het leuk om betrokken te zijn bij de afdeling Gymnastiek, Dans of Aerobic of draagt u onze afdeling een warm hart toe, schroom niet om te reageren op onze openstaande vacatures. Ook al heeft u niks met de afdeling Gymnastiek, maar lijkt u het leuk om vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als algemeen bestuurslid) te doen binnen een sportvereniging, dan willen wij graag dat die mensen gaan reageren. Het huidige bestuur zal zorgen voor een goede inwerking van de diverse werkzaamheden. U kunt reageren via de mail naar: gymnastiek@scklarenbeek.nl. Vermeld in de mail u naam en telefoonnummer, dan nemen wij als bestuur contact met u op. Namens, Bestuur afd. Gymnastiek, Dans en Aerobic Sportclub Klarenbeek

352x gelezen

Clubkampioenschappen afdeling gymnastiek

3 juni 8:15  Afgelopen maandag 29 mei vond de jaarlijkse onderlinge wedstrijd plaats van de afdeling gymnastiek SC Klarenbeek. meer »

676x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!