Nieuws - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Spetterende uitvoering van de afdeling gymnastiek en dans van SC Klarenbeek

Zaterdagavond 10 maart heeft de afdeling gymnastiek en dans een geweldig optreden laten zien! De tribune van het MFC zat helemaal vol. Er moesten zelfs extra stoelen in de zaal klaargezet worden.

Het thema was dit keer film & musical. Er waren rode gordijnen opgehangen waardoor alle 70 deelnemers op kwamen lopen. Het openingsnummer en ook het eind lied was met alle deelnemers. De optredens van de dans werden afgewisseld met optredens van de gymnastiek. De toestellencommissie was er maar druk mee. Dit alles onder leiding van de docenten en hulpen. Een aantal van de liedjes die voorbijkwamen waren o.a. Cats, Honey, Tarzan, Frozen, Grease en natuurlijk Fame!

Niet alleen de gymnastiek en dans hebben hun talenten laten zien, maar ook Mischa Huis in ’t Veld met het lied The little mermaid en Lieke Hendriks met het lied Annie hebben laten horen hoe mooi ze kunnen zingen. Kippenvel.

Licht en geluid was verzorgd door Partyverhuur-verkoop. Met een super geluid en mooie lichten maakte het de show  helemaal compleet.

Onze spreker was dit jaar voor het eerst Christian Kluft, hij heeft deze avond iedereen op een enthousiaste wijze aangekondigd.

Tijdens de pauze was er een verloting voor de volwassen, maar ook voor de kinderen. De meeste prijsjes zijn ingebracht door de leden en docenten van onze eigen afdeling, maar er zijn ook een aantal prijsjes beschikbaar gesteld door ondernemers: Sport 2000 Buitink, Zuivelservice Willen Hofman, Curves Twello, Hairstyling Lisette en Thermen Bussloo. Hartelijk dank hiervoor. De volgende keer zullen er meer loten en prijsjes komen, want ze waren zo uitverkocht!

We geloven dat iedereen genoten heeft en al naar uit kijkt naar het volgende optreden!

De foto’s staan op deze website. Zie fotoalbum. Op de eigen facebookpagina staan leuke filmpjes.

Vrouwenvoetbal bij SC Klarenbeek

31 augustus 11:30  1 september is het 40 jaar geleden dat door Klarenbeek de eerste vrouwenvoetbalwedstrijd werd gespeeld. Verderop in het seizoen 2019-2020 zullen wij als afdeling voetbal hier meer aandacht aan schenken.meer »

3023x gelezen

Seizoens afsluiting: Optreden dans

28 juni 8:45  De meiden van SC Klarenbeek dans wouden graag nog één optreden voordat de zomervakantie begint. Dus Petra en Linda Schuiling hebben bedacht om een mini showtje te geven. Iedereen was welkom afgelopen woensdagavond en wat een enorme opkomst! Minstens 200 man publiek één groot succes. Alle vier de dansgroepen van SC Klarenbeek hebben maar liefst drie dansen laten zien en wat deden ze het goed. Mischa en Lisa hadden ook nog een dans bedacht voor een van de groepen en die ging ook heel goed. Dit was een geweldige afsluiter voor dit seizoen en kijken nu al uit naar het volgende seizoen!

701x gelezen

Word jij ons nieuw bestuurslid?

11 juni 21:00  Het bestuur van de afdeling Gymnastiek, Dans en Aerobic doet een dringend beroep op u allen om nieuwe bestuursleden te vinden. Indien er geen nieuwe bestuursleden bijkomen, dan is de kans klein dat de afdeling Gymnastiek, Dans en Aerobic blijft bestaan. Daarom zijn wij op zoek naar een Vrijwilligerscoördinator en een Voorzitter. Functie vrijwilligerscoördinator Als vrijwilligerscoördinator verzorgt u diverse mailingen naar ouders/verzorgers van leden en leden binnen onze afdeling. U heeft contact met de vrijwilligerscommissie Sportclub Klarenbeek. Ook verzorgt u de coördinatie en het aansturen van vrijwilligers bij evenementen die wij als afdeling organiseren. Functie voorzitter Als voorzitter bent u verantwoordelijk voor het leiden van de vergaderingen binnen het bestuur en eenmaal per seizoen leidt u de algemene ledenvergadering binnen onze afdeling. U voert diverse bestuurswerkzaamheden uit en u neemt deel aan de vergaderingen van het hoofdbestuur. Vind u het leuk om betrokken te zijn bij de afdeling Gymnastiek, Dans of Aerobic of draagt u onze afdeling een warm hart toe, schroom niet om te reageren op onze openstaande vacatures. Ook al heeft u niks met de afdeling Gymnastiek, maar lijkt u het leuk om vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als algemeen bestuurslid) te doen binnen een sportvereniging, dan willen wij graag dat die mensen gaan reageren. Het huidige bestuur zal zorgen voor een goede inwerking van de diverse werkzaamheden. U kunt reageren via de mail naar: gymnastiek@scklarenbeek.nl. Vermeld in de mail u naam en telefoonnummer, dan nemen wij als bestuur contact met u op. Namens, Bestuur afd. Gymnastiek, Dans en Aerobic Sportclub Klarenbeek

470x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!