Nieuwsarchief - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsarchief

Spetterende uitvoering van de afdeling gymnastiek en dans van SC Klarenbeek

Zaterdagavond 10 maart heeft de afdeling gymnastiek en dans een geweldig optreden laten zien! De tribune van het MFC zat helemaal vol. Er moesten zelfs extra stoelen in de zaal klaargezet worden.

Het thema was dit keer film & musical. Er waren rode gordijnen opgehangen waardoor alle 70 deelnemers op kwamen lopen. Het openingsnummer en ook het eind lied was met alle deelnemers. De optredens van de dans werden afgewisseld met optredens van de gymnastiek. De toestellencommissie was er maar druk mee. Dit alles onder leiding van de docenten en hulpen. Een aantal van de liedjes die voorbijkwamen waren o.a. Cats, Honey, Tarzan, Frozen, Grease en natuurlijk Fame!

Niet alleen de gymnastiek en dans hebben hun talenten laten zien, maar ook Mischa Huis in ’t Veld met het lied The little mermaid en Lieke Hendriks met het lied Annie hebben laten horen hoe mooi ze kunnen zingen. Kippenvel.

Licht en geluid was verzorgd door Partyverhuur-verkoop. Met een super geluid en mooie lichten maakte het de show  helemaal compleet.

Onze spreker was dit jaar voor het eerst Christian Kluft, hij heeft deze avond iedereen op een enthousiaste wijze aangekondigd.

Tijdens de pauze was er een verloting voor de volwassen, maar ook voor de kinderen. De meeste prijsjes zijn ingebracht door de leden en docenten van onze eigen afdeling, maar er zijn ook een aantal prijsjes beschikbaar gesteld door ondernemers: Sport 2000 Buitink, Zuivelservice Willen Hofman, Curves Twello, Hairstyling Lisette en Thermen Bussloo. Hartelijk dank hiervoor. De volgende keer zullen er meer loten en prijsjes komen, want ze waren zo uitverkocht!

We geloven dat iedereen genoten heeft en al naar uit kijkt naar het volgende optreden!

De foto’s staan op deze website. Zie fotoalbum. Op de eigen facebookpagina staan leuke filmpjes.

Zoeken in nieuwsberichten Nieuws

Uw zoekopdracht leverde 3 resultaten op
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!