1e Thuiswedstrijd Dames 1 (zaterdag 24 okt 2015, 18.00 uur)

Klarenbeek DS 1 - GTH/Torpedo DS1

Alles werd uit de kast gehaald voor de eerste thuiswedstrijd van Dames 1; een flinke playlist voor tijdens het inspelen, het digitale telbord werd aangesloten en zelfs de lijnen op het centre court hebben een nieuw kleurtje gekregen voor dit moment!

In een uitverkocht MFC begonnen we aan de eerste thuiswedstrijd ooit van Dames 1 in de mooie, nieuwe hal. In de eerste set waren de zenuwen goed terug te zien in het spel, maar we speelden netjes en wonnen uiteindelijk met 25-18 van GTH/Torpedo. Ook de tweede set, toen alle zenuwen waren weggespeeld, verliep super. We zaten lekker in het spel en waren met 25-14 veel te sterk voor Torpedo.

De derde set, waar wij het liever niet meer over hebben, moet toch even kort genoemd worden. Eigenlijk liep het allemaal niet echt. Zij hadden een goede serve, wij kwamen niet in het spel. Na veel fouten aan Klarenbeekse kant, eindigde deze set in een dramatische stand van 8-25.

Torpedo, waarschijnlijk dromende over een 5e set, kwam in de vierde set niet echt meer aan bod.  We konden het verlies van de derde set uit ons hoofd zetten, wisten ons goed te herpakken en speelden weer ons eigen spel. Anders dan de naam van de ploeg uit Hoenderloo deed vermoeden kwamen er maar weinig ballen als een Torpedo over het net. Met een mooie stand van 25-16 wonnen we de laatste set en de wedstrijd met 3-1!

Wij willen alle enthousiaste toeschouwers heel erg bedanken voor de support! Daarnaast Hans Hurenkamp; bedankt voor het fluiten en Martin Pol bedankt voor je enthousiasme, de oranje lijnen op het centre court, de muziekaansluiting etcetc.!

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!