Spannende wedstrijd Wesepe  F1 tegen SC Klarenbeek F1

Zaterdag  1 oktober hebben wij , de meisjes van de F1,  een leuke wedstrijd gespeeld tegen Wesepe F1 in Olst.  Dit was onze tweede wedstrijd binnen.  Wij hebben voor de tweede  keer op rij gewonnen. De stand was 4-9 voor ons.

De wedstrijd was erg leuk. We startten met 3 wissels op de bank.  In de eerste minuten werd er veel gescoord.  Voordat we het door hadden stonden we al met  3-0 voor.  Fien maakte een zeer bijzonder doelpunt.  Ze scoorde niet in de goal, maar in het basketbalnetje.  We moesten allemaal erg lachen en vonden het erg knap van Fien.

De geel/zwarte tegenstandsters van Wesepe scoorden één keer  in de eerste helft. Na de eerste helft was het  1-5.  Voor mij was het mijn vierde handbalwedstrijd.  Ik vond het heel leuk en mag overal in het veld staan.

In de pauze hebben we overlegd hoe we nog beter konden gaan spelen.   We hadden wel wat pech. In plaats van in het doel te gooien, gooiden onze speelsters vaak tegen de lat of paal. Volgens mij was dat wel tien keer. Toch hebben we nog  wel vier keer gescoord in de tweede helft. De meisjes van Wesepe, waar we dit seizoen al een keer tegen hebben gespeeld, kwamen terug. Zij scoorden drie keer in de tweede helft. Klarenbeek scoorde net iets vaker. Wij maakten vier goals en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 9-4 voor Klarenbeek.
groetjes Rinske van der Snel

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!