G.J. (Gerard) Westenbroek

Accommodatie

Onbekend

Klarenbeek was klaar voor de eerste competitiewedstrijd. Vol vertrouwen gingen wij richting Zwolle om de eerste 3 punten van het seizoen mee terug te nemen naar Klarenbeek.
Be quick begon goed en fel aan de wedstrijd. Zij wonnen de duels en in balbezit deden ze het beter dan Klarenbeek. Klarenbeek had de linies te ver uit elkaar staan en kon weinig inbrengen tegen het sterke spel van be quick. Be quick kwam dan ook in de 16e minuut op een 1-0 voorsprong door een mooie aanval. Klarenbeek kreeg wat kleine kansjes maar bleef te slordig in de passing. In de 26ste minuut onverwachts de 1-1. Klarenbeek kreeg een vrije trap op zo’n 20 meter van het goal. De muur stond niet goed en dat had Cynthia ook gezien en zij krult hem prima de goal in. Klarenbeek ging wat compacter voetballen en kreeg de overhand. In de 36ste minuut de 1-2 voorsprong. Sanne met een mooie vroege voorzet, Kim nam hem bij de 2e paal goed aan en schoot hard binnen.
2e helft begon Klarenbeek goed. Kreeg wat kansen die helaas niet gemaakt werden. Het spel golfde heen en weer en via Sanne die goed speelde waren wij gevaarlijk. In de 65ste minuut toch de 1-3. Wederom een prima voorzet van Sanne die goed ingekopt werd door Britt. De keeper redde nog op de inzet van Britt, maar in 2e instantie was het Cynthia die haar 2e maakte. De buit leek binnen maar Klarenbeek werd weer een beetje laks en dat bracht be quick weer wat beter in het spel. Be quick leek ook snel op 2-3 te komen maar Rosalyn voorkwam dat met een katachtige redding. In de 84ste minuut toch de 2-3. Niet kort en sterk genoeg verdedigen zorgde ervoor dat het nog spannend ging worden de laatste 10 minuten. 2 minuten later kreeg Klarenbeek weer een vrije trap rond de 16. Dit keer was het Babette die in de rust ingevallen was voor Marianne die mocht aan leggen. Babette schoot deze vrije trap hard en raak in de kruising. 2-4! De weerstand was gebroken en in blessuretijd mocht Kim haar 2e maken. 2-5 eindstand.
De eerste 3 punten zijn binnen… volgende week de 2e thuiswedstrijd tegen Helpman vr1.