Beachvolleybal SC Klarenbeek - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Beachvolleybal SC Klarenbeek

Beachvolleybal is een balsport op het zand waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Een team bestaat normaal uit twee personen. Precisie, tactisch, kracht, slim spelen zijn kenmerken die bij dit spelletje horen.

Bij ons kan je beachvolleybal spelen op alle drie de velden. Je kunt je inschrijven als Basislid om velden te huren voor het hele seizoen en zelf met een groep volleybal te gaan spelen. Met Basislid Plus kan je ook kiezen om deel te nemen aan beachvolleybaltrainingen onder leiding van onze enthousiaste trainer. Dit lidmaatschap bestaat uit 8 beachvolleybaltrainingen die in de avond plaatsvinden. Een blok duurt zo'n 1,5 uur.

Mocht je je willen inschrijven voor een training maar je weet niet goed of die helemaal aansluit qua bijvoorbeeld niveau, stuur ons dan een mail, daarna kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook als je geen partner hebt kunnen we kijken naar opties.

Denk je erover na om wekelijks met een vaste groep te komen spelen en/of zelf de training te regelen kan dat ook. Neem contact met ons op voor de opties hierin.

Ga voor inschrijving naar de contact/inschrijven.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!