Gerard Bouwmeester vrijwilliger van het jaar - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gerard Bouwmeester vrijwilliger van het jaar

8 januari 2023 20:30


Als symbool voor al het vrijwilligerswerk bij onze sportclub, wordt sinds het jaar 2013 één vrijwilliger uitgelicht als vrijwilliger/-ster van het jaar. Dit jaar is Gerard Bouwmeester gekozen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’ van SC Klarenbeek.

Gerard heeft de afgelopen jaar veel energie, samen met grote groepen Klarenbeekse vrijwilligers, in de vernieuwing van het sportcomplex en MFC Klarenbeek gestoken. Daarnaast is Gerard verantwoordelijk als consul. Hij zorgt er samen met anderen wel voor dat de velden er zo goed mogelijk bijliggen. Sommige natuurlijke effecten, zoals droogte en engerlingen in het veld, heeft zelfs Gerard niet in de hand. Maar over het algemeen liggen de velden er telkens als een plaatje bij. Dus er kan veel gevoetbald worden en als consul hoeft hij maar weinig het geheel af te keuren.

In 2022 is de groep vrijwilligers onder aanvoering van Gerard actief geweest met o.a. de vernieuwing van voetbal dug-outs en de aanleg van terras en units bij de beachvelden. Hij zorgt voor een gezellige dag voor de groep, waarbij hij ook nieuwe jeugdige vrijwilligers weet te enthousiasmeren. Mooi dat deze groep samen met Gerard heeft kunnen genieten van de uitreiking van de bokaal, want het is namelijk ook een enorm compliment naar de groep als geheel.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd Gerard namelijk overvallen met bovenstaande mededeling en werd hij hiervoor gehuldigd. Naast een mooie bos bloemen en een persoonlijk woordje ontving Gerard een gegraveerde glasbokaal als aandenken voor de eretitel. Zijn werkgroep bood Gerard tevens een mooie bokaal aan.

Naast Gerard dragen vele andere vrijwilligers, van jong tot oud, regulier hun steentje bij op het sportpark, vanuit huis of op locatie. Hiermee maken we het samen mogelijk dat sporters en toeschouwers kunnen genieten van hun favoriete sport. De huidige sportclub is een verdienste van vele mensen die zich door de jaren heen samen voor onze vereniging en haar voortbestaan hebben ingezet. Als symbool hiervoor wordt elk jaar een vrijwilliger/-ster van het jaar gekozen.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie trouwe bijdrage bij onze vereniging en tot ziens op ons sportpark De Pauw in Klarenbeek.

Met vriendelijke groet,

Algemeen bestuur SC Klarenbeek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!