Tarieven Beach SC Klarenbeek - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tarieven Beach SC Klarenbeek

Het beachseizoen bij Beachclub Klarenbeek start vanaf mei en eindigt in september. In deze periode kunnen leden gebruikmaken van de velden om te spelen.

Lidmaatschap

Inhoud

Prijs

Prijs SC Klarenbeek lid

Basis

Een basislidmaatschap houdt in dat je, indien beschikbaar, onbeperkt beachvelden kunt huren om vrij op te spelen. Per team wat een veld huurt, dient minimaal de helft van de spelers een basislidmaatschap te hebben.

€35

€25

Basis Plus*

 

Het basislidmaatschap wordt uitgebreid met tennis- of volleybaltraining en een toernooi (hiervoor is wel inschrijving vereist en voldoende deelname).
Daarnaast kan bij een volleyballidmaatschap 3 keer meegedaan worden met een tennistraining (en andersom). Per les dien je je in te schrijven, want dit stopt totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

€65

€55

*

Voor seizoen 2022 gelden voor het deelnemen aan beachtennis trainingen andere tarieven. Er worden 4 trainingen gegeven door een trainer. Ook dit is inclusief vrij spelen op de velden.

€50

€40


Bovenstaande tarieven gelden voor een heel seizoen. De contributie wordt eenmalig in rekening gebracht. 

Het verschil tussen Basis en Basis Plus is dat je bij Basis voor een heel seizoen een veld kan huren. Dit is ook bij een Basis Plus maar daarin zijn ook trainingen inbegrepen.

Voor zowel volleybal als tennis worden 8 trainingen gegeven van 1,5 uur, meer informatie vind je op deze pagina bij beachtennis of beachvolleybal.

Schrijf je direct in middels het inschrijfformulier bij contact.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!