Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tarieven Beach SC Klarenbeek

Het beachseizoen bij Beachclub Klarenbeek loopt van ongeveer vanaf mei tot en met september. Trainingen starten voor 2021 in de week van 3 mei en gaan door t/m in de week van 26 juni. Dit kan langer doorgaan als door weer of andere omstandigheden een training niet door kan gaan.

 

Overzicht lidmaatschap:

Lidmaatschap

Inhoud

Prijs

Basis voor leden

Een basislidmaatschap houdt in dat je, indien beschikbaar, onbeperkt beach-velden kunt huren om vrij op te spelen. Per team wat een veld huurt, dient minimaal de helft van de spelers een basislidmaatschap te hebben.

€25

Basis voor niet-leden

Zie uitleg bij basislidmaatschap voor leden.

€35

Basis + voor leden

Het basislidmaatschap wordt uitgebreid met tennis- of volleybaltraining en een toernooi (hiervoor is wel inschrijving vereist en voldoende deelname).


Daarnaast kan bij een volleyballidmaatschap 3 keer meegedaan worden met een tennistraining (en andersom). Per les dien je je in te schrijven, want dit stopt totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

€55

Basis + voor niet-leden

Zie uitleg bij basislidmaatschap voor leden.

€65

Bovenstaande tarieven gelden voor een heel seizoen. De contributie wordt eenmalig in rekening gebracht. 

 

Het verschil tussen basis en basis + is dat je bij basis alleen voor een heel seizoen een veld kan huren. Dit is ook bij een basis + maar daarin zijn ook trainingen inbegrepen.

Voor zowel volleybal als tennis worden 8 trainingen gegeven van 1,5 uur, meer informatie vind je op deze pagina bij beachtennis of beachvolleybal.

Schrijf je direct in middels het inschrijfformulier bij contact.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!