Handbal Info - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Handbal Info

AFDELING HANDBAL

De afdeling handbal van SC Klarenbeek is opgericht in 1968 en heeft ruim 100 leden. Op dit moment hebben we drie seniorenteams en zes jeugdteams. De wedstrijden en toernooien worden afhankelijk van het team gespeeld op zaterdag, zondag of op de trainingsuren. We trainen op dinsdag- en donderdagavond op het MFC-complex in Klarenbeek. Naast deze teams proberen we elk seizoen te starten met “mini-bal”, een beginnersgroep voor de allerjongsten (4-7 jaar). Voor onze trainingen en wedstrijden kunnen we beschikken over een (kunst) grasveld en de moderne wedstrijdzaal van het MFC. Daarnaast bestaat de wens om in de toekomst ook Beach handbal in Klarenbeek mogelijk te maken.

De afdeling kent naast de teams en het dagelijks bestuur een aantal commissies die hard werken om het handballen voor iedereen mogelijk te maken. Het organogram laat deze gehele organisatie zien.

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen bij de handbal kom dan langs op dinsdag- of donderdag avond in het MFC of stuur een mailtje voor meer informatie naar klarenbeek@handbal.nl 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 
   
 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!