Reglement bruikleenovereenkomst clubkleding - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Reglement bruikleenovereenkomst clubkleding

Teamtas

De tenues in de teamtas mogen tijdens wedstrijden en toernooien van SC Klarenbeek gebruikt worden en niet bij andere gelegenheden, tenzij daarvoor (schriftelijke) toestemming is gegeven door de kledingcommissie. De leidersjacks dienen tevens uitsluitend gebruikt worden tijdens wedstrijddagen.

Spelerstas (indien van toepassing)

Een eventuele spelerstas mag voor en na wedstrijden, toernooien en trainingen van SC Klarenbeek gebruikt worden en niet bij andere gelegenheden, tenzij daarvoor (schriftelijke) toestemming is gegeven door de kledingcommissie.

Trainingspak, trainingstenue en/of jacks (indien van toepassing)

Spelers: Tijdens wedstrijddagen en toernooien mogen spelers in trainingspak, trainingstenue en/of wedstrijddagjack naar de afgesproken locatie komen. Buiten deze momenten om is het niet toegestaan om deze uitgereikte kledingstukken te dragen, tenzij toestemming is gegeven door de kledingcommissie.
Trainers: Tijdens wedstrijddagen, trainingen en toernooien mogen trainers in trainingspak, trainingstenue en/of wedstrijddagjack naar de afgesproken locatie komen. Buiten deze momenten om is het niet toegestaan om deze uitgereikte kledingstukken te dragen, tenzij toestemming is gegeven door de kledingcommissie.

Sponsorkleding

Voor het dragen van sponsorkleding en gebruik van gesponsorde tassen dienen afspraken te zijn gemaakt met de sponsorcommissie.

Schade/vermissing

Indien er tijdens de wedstrijd schade is ontstaan aan de kleding, dient dit direct na afloop van de wedstrijd door de speler te worden gemeld bij de leider. Deze meldt dit direct weer bij de kledingcommissie. Voor schade aan de kleding die tijdens de wedstrijd is ontstaan, zal een speler niet aansprakelijk worden gesteld, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld. Dit is ter beoordeling aan de kledingcommissie.

Bij vermissing van kledingstukken of geconstateerde schade dient de leider dit direct na constatering te melden aan de kledingcommissie. Of iemand aansprakelijk wordt gesteld is ter beoordeling van de kledingcommissie. Bij vermeende diefstal moet een proces-verbaal van aangifte van de politie worden overlegd.

De kledingstukken zijn genummerd en op naam geregistreerd. Deze nummering mag niet worden verwijderd. Wanneer de nummering op wat voor manier dan ook loslaat of niet meer leesbaar is, dient dit te worden gemeld bij de kledingcommissie en krijgt een speler een nieuw nummer.

Innamemomenten

Aan het eind van het seizoen worden er twee innamemomenten gepland. Op deze momenten dienen de leiders persoonlijk de tas met kleding te overhandigen aan de kledingcommissie. Hierbij dient de kleding die hersteld moeten worden apart in een plastic tas aangeboden te worden. Tijdens de inname zal de kledingcommissie in het bijzijn van de leider de kleding controleren en aftekenen.

Wanneer aan het eind van het seizoen blijkt dat er spullen ontbreken die niet zijn gemeld of dat er sprake is van schade dat niet is gemeld worden de daaraan verbonden kosten in rekening gebracht bij de betreffende speler cq ouders of verzorgers. De kosten voor vermiste kledingstukken worden bepaald aan de hand van de op dat moment geldende prijzen van leverancier sportclub.

In de gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de kledingcommissie. Indien noodzakelijk wordt het voorgelegd aan het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Kledingcommissie SC Klarenbeek
kleding@scklarenbeek.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!