Veel gestelde vragen - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Veel gestelde vragen

AANMELDEN (zonder overschrijving)
Je hebt de afgelopen 3 jaar bij geen enkele vereniging als spelend lid ingeschreven gestaan.
Indien je bij SC Klarenbeek wil komen voetballen, en je hebt de afgelopen 3 jaar niet ingeschreven gestaan als spelend lid bij een andere voetbalvereniging, dan hoef je alleen een aanmeldingsformulier in te vullen.
Hoe doe je dat:
Download het aanmeldingsformulier en vul deze volledig in.
Als alles is ingevuld, dient de volgende info bij de ledenadministrateur te worden ingeleverd:
- volledig ingevuld aanmeldingsformulier
- pasfoto

AANMELDEN (met overschrijving)
Je hebt in de afgelopen 3 jaar als spelend lid bij een andere vereniging ingeschreven gestaan.
Indien je bij SC Klarenbeek wil komen voetballen, en je hebt de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging ingeschreven gestaan als spelend lid, dan moet, naast het aanmeldingsformulier, ook overschrijving aangevraagd worden. Klik hier voor de bijlage van de KNVB

Ja, voor alle leden van SC Klarenbeek is een collectieve aansprakelijkheids-verzekering afgesloten. Voor leden van de afdeling voetbal geldt een collectieve ongevallen-verzekering via de KNVB (dit is een secundaire verzekering).

Geneeskundige kosten €500,-- (eerst claimen bij eigen ziekenfonds)
Tandheelkundige kosten €1000,-- (eerst claimen bij eigen ziekenfonds)
Overlijden door ongeval €20.000,--  
Overlijden door hartaanval €2.000,--  
Invaliditeit €75.000,--
€37.500,--
(tot 19 jaar)
(vanaf 19 jaar)

Een ernstige blessure of ongeval moet altijd op het wedstrijdformulier worden vermeld en worden doorgegeven aan de secretaris!

Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)
Deze verzekering biedt dekking tegen materiële schade en letsel. Een ongeval hoeft gelukkig niet altijd tot blijvende invaliditeit of erger te leiden. Maar elk lichamelijk letsel betekent een schadepost. Denkt u maar aan vervoer naar het ziekenhuis, medische behandeling, revalidatie, enzovoort. Bovendien kan schade worden toegebracht aan de bezittingen van u of u passagiers: kapotte kleding, brillen, horloges, en dergelijke.

Ook de meegevoerde bagage kan vernield of beschadigd raken. Met een Schadeverzekering Voor Inzittenden (SVI) bent u ook voor deze vormen van schade gedekt. De verzekering voorziet ook in een vergoeding voor immateriële schade (smartengeld). Uitgesloten is: de schade aan goederen die tot de uitrusting van de auto behoren en schade aan meegevoerde handelsvoorraad. Het premiebedrag is gering. Informeer bij uw assurantietussenpersoon.
Het bestuur adviseert u dringend een dergelijke verzekering af te sluiten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!