Mini's - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mini's

Thuiswedstrijden Minileague, zaterdag van 09:00 - 11:00
Trainingstijden Woensdagavond 18:00 - 19:00 uur
Zaterdagmorgen 09:00 - 10:00 uur


De mini's zijn de jongste voetballers en voetbalsters (5 en 6 jaar) van SC Klarenbeek. De mini's spelen mee met de Minileague. Dit is een vorm waar de spelers en speelsters 4 tegen 4 spelen op een klein speelveldje met goals zonder keeper. Er wordt gespeeld tegen andere verenigingen uit de gemeente Voorst.

De trainingen van de mini's vinden (met uitzondering van de zomerperiode) plaats op het multifunctionele veld van onze sportclub. Trainingstijden staan hierboven aangegeven. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen of te komen kijken? Je bent altijd van harte welkom! Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of het iets voor je is, daarna dien je lid te worden van SC Klarenbeek.

In de winterperiode wordt er op woensdagavond gewoon buiten getraind. Op zaterdagmorgen verplaatsen de mini's zich naar de zaal, waar een aantal speeldagen plaatsvinden in gymzalen in de gemeente Voorst.

Naast voetbalactiviteiten zijn er veel jeugdactiviteiten waaraan de mini's als groep deelnemen. Denk hierbij aan bezoek Sint en Piet en het Zwemfestijn.

Wilt u contact opnemen met de coördinator van de mini's mail dan naar: minileague@scklarenbeek.nl.

Mini's
Naast bovenstaande teams is er ook een groep van 5-6 jarigen actief, de mini's. Zij trainen op woensdagavond van 18:00 - 19:00 en op zaterdagmorgen van 09:00-10:00 onder leiding van Wim van der Gouw op ons trainingsveld.
Van de mini's doen de wat oudere spelers/speelsters mee aan het 4-tegen-4 initiatief binnen de gemeente Voorst, de Minileague. Dit is een onderlinge 4-tegen-4 vorm, waarbij elke week een andere voetbalclub in de gemeente Voorst wordt aangedaan.Mini's
Naast bovenstaande teams is er ook een groep van 5-6 jarigen actief, de mini's. Zij trainen op woensdagavond van 18:00 - 19:00 en op zaterdagmorgen van 09:00-10:00 onder leiding van Wim van der Gouw op ons trainingsveld.
Van de mini's doen de wat oudere spelers/speelsters mee aan het 4-tegen-4 initiatief binnen de gemeente Voorst, de Minileague. Dit is een onderlinge 4-tegen-4 vorm, waarbij elke week een andere voetbalclub in de gemeente Voorst wordt aangedaan.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!