Sponsorpakketten - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsorpakketten

Het sponsoren van SC Klarenbeek is zeer laagdrempelig en is al mogelijk vanaf 50 euro per jaar. U heeft de keuze uit een aantal pakketten:

Hoofdsponsor
De bedrijfsnamen van de hoofdsponsors worden prominent uitgedragen door de selectie voetbalteams en wordt daarnaast middels alle mogelijke sponsor mogelijkheden zichtbaar gemaakt op ons sportpark.

Platina sponsor (Op aanvraag)
U bent teamsponsor van een van onze selectieteams* en uw bedrijfsnaam wordt middels vele sponsor mogelijkheden zichtbaar gemaakt op ons sportpark.

Gouden sponsor € 750
U bent teamsponsor van een van onze selectieteams* of shirtsponsor van een selectieteam gecombineerd met andere sponsor mogelijkheden op ons sportpark.

Zilveren sponsor € 500
Binnen dit pakket heeft u de keuze uit het shirtsponsorschap van een selectieteam* of het teamsponsorschap* van een ander team.

Bronzen sponsor € 300
Binnen dit pakket kunt u kiezen uit twee reclameborden* (bijv. hoofdveld en sporthal)(excl. aanschaf borden) , of het shirtsponsorschap van één van onze teams (excl. selectieteams).

Clubsponsor € 50-150
Als clubsponsor kunt u kiezen uit vele opties, zoals een reclamebord* langs het hoofdveld, in de sporthal of langs het multifunctioneel veld, vermelding op horeca flatscreens of op de website van SC Klarenbeek.

€150 Reclamebord* hoofdveld (65cm x 305cm)
€150 Reclamebord* multifunctioneel veld
€150 Reclamebord* sporthal MFC (75cm x 225cm)
  €80 Bedrijfslogo vermelding balsponsor
  €50 Bedrijfslogo vermelding horeca flatscreen


* Teamsponsor: Teamshirts en teamtrainingspakken (indien incl. teamtassen, dan eenmalige meerprijs €500)
* Selectieteam: Exclusief voetbalselectie, deze valt in het hoofdsponsorpakket.
* Reclamebord: Exclusief aanschafkosten (hoofdveld €250, sporthal €200)
* Genoemde bedragen zijn jaarlijkse bijdrages (excl. btw).

Wilt u nadere informatie over sponsoring, neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie (e-mail: sponsoring@scklarenbeek.nl ). Wij staan open voor andere vormen van sponsoring, wanneer u zelf een leuk idee heeft!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!