Wijziging afdelingen en presentatie ALV - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wijziging afdelingen en presentatie ALV

14 oktober 2023 12:15


Afgelopen donderdagavond is de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden van zowel de afdeling voetbal als wel de sportclub als geheel. Het waren goed bezochte vergaderingen, waar de nodige informatie is uitgewisseld en besluiten door de leden zijn bekrachtigd.

In de ALV van de sportclub zijn een aantal wijzigingen ten aanzien van onze afdelingen definitief goedgekeurd door onze leden.

Ten eerste is er een wijziging doorgevoerd in de organisatie van beach. De afdeling beach zal voortaan verder gaan als de ‘Beachtennis commissie’ en niet meer als separate afdeling. Beachhandbal valt nog steeds onder de handbalafdeling en beachvolleybal onder de volleybalafdeling. Daarnaast maken externen gebruik van de beachaccomodatie. Een ieder huurt de accommodatie, net als bijvoorbeeld voor de sporthal, van het MFC.

Ten tweede is er een naamswijziging doorgevoerd voor de afdeling Gymnastiek. Deze zal voortaan verder gaan als afdeling ‘Gym & Dans’. Dit om de dansactiviteiten welke plaatsvinden binnen de afdeling nu ook als herkenning terug te laten komen in de naam.

De presentatie van de algemene ledenvergadering van de sportclub is terug te vinden bij de algemene documenten op de website.

Met vriendelijke sportgroet, bestuur SC Klarenbeek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!