Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Gymnastiek SC Klarenbeek

Bij de gymnastiekafdeling van SC Klarenbeek kan jong en oud terecht voor een actief uurtje sporten.

Door middel van sport en spel kunnen de kleuters (jongens en meisjes) al vanaf 3 jaar, mits zindelijk, spelenderwijs hun motoriek verbeteren.

De kinderen vanaf ca. 6 jaar gymmen al wat serieuzer en kunnen hun oefeningen jaarlijks laten zien op de onderlinge wedstrijden: de Clubkampioenschappen.1x in de 2 jaar hebben we een uitvoering voor de hele afdeling.  (gym en dans) 

Kijk even bij het fotoalbum op deze site om een indruk te krijgen van de afgelopen optreden en wedstrijden.

Verder is er nog een gymgroep voor dames en er is een groep voor senioren.

Ben je geïnteresseerd, kom dan gerust eens langs om vrijblijvend een kijkje te nemen. Ook mag je 3x mee doen om te kijken of je het leuk vind.

Informatie: gymnastiek@scklarenbeek.nl

 

Maandag

Gymnastiek:               Tijden:                         Gymzaal:             Docent:

Seniorengym                  09:00-10:00                  MFC                     Loes of Wilma

Kind groep 0 t/m 4          17:30-18:30                  MFC                     Sandra of Marissa met extra hulp

Kind groep 5 en ouder    18:30-19:30                  MFC                     Sandra of Marissa met extra hulp

Dames gym                    19:30-20:30                  MFC                     Sandra of Marissa


Hier onder de verschillende groepen met (hulp) docenten.

Bij een aantal groepen staan niet alle leden op de foto.

Door de corona hebben we geen recente foto's op de site staan. Wanneer dit weer mogelijk is zal dit aangepast worden. Kindergroep (groep 0 t/m groep 4)  met (hulp) docenten.                
Kindergroep (vanaf groep 5 en ouder) met (hulp) docenten.            Damesgroep met docentenSeniorengym met docent                                                                                  De docenten willen zich graag voorstellen:


Hallo ik ben Sandra Nikkels. Ik woon in Eerbeek met mijn man Bert en onze kinderen Esra en Jonar.
Samen met Marissa geef ik de gymgroepen en de damesgroep les, wat ontzettend leuk is om te doen. Verder geef ik nog les in Eerbeek, Baak, Hall en Steenderen. Dat zijn springgroepen, damesgroepen en gemengde groepen. Heel afwisselend dus.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met het gezin, familie en vrienden. Ook vind ik het heerlijk om een boek te lezen.

   

Docent kindergroepen en dames.
Geeft om de week les. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marissa Hendriks volgt de opleiding om gymdocent te worden. Ze geeft om de week les.

Meer informatie en foto over Marissa volgt.

Docent kindergroepen en dames 
Geeft om de week les. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hallo ik ben Loes van Oorspronk en geef  op maandagmorgen gym aan de senioren dames. Een leuke doelgroep om mee te werken! Ik woon in Loenen en geef daar ook ouderengym aan 3 groepen, waarvan een groep vnl. op de stoel beweegt. Tevens geef ik in Empe stoelgymnastiek. Ik ben oefentherapeut geweest in Klarenbeek.

Verder speel ik in Brummen volleybal en vindt het leuk om af en toe een halfuurtje hard te lopen. Ook mag ik graag een boek lezen....want na de inspanning volgt de welverdiende ontspanning!!


Docent seniorengym.
Geeft om de week les.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo ik ben Wilma Heijenk en woon in Loenen.

Ik geef les aan de seniorengroep. Dit doe ik samen met Loes, om de week. Het is fantastisch om te zien hoe actief deze groep beweegt op de maandagochtend, hoe ze elkaar stimuleren en ondersteunen.

Voor mij is het een uitdaging om elke keer een passende les te verzorgen met voldoende uitdaging en gezelligheid. Hierbij maak ik gebruik van mijn achtergrond als fysiotherapeute en van mijn trainerservaringen bij het volleyballen, nordic walking, mountainbiken en beweeggroepen van reumaverenigingen. 

Mijn motto is: BEWEEG met PLEZIER. Dit wil ik graag bij een ieder overbrengen. 
Docent seniorengym. 
Geeft om de week les. 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!