Metamorfose Fietsclub SC Klarenbeek - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Metamorfose Fietsclub SC Klarenbeek

23 oktober 2023 7:15


Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. De fietsclub van SC Klarenbeek is in een nieuw “Klarenbeeks blauw” jasje gestoken, het rood/ zwart is vervangen. Er dendert nu regelmatig een blauw wielerpeloton over de wegen en door de bossen in de omgeving. 

groepsfoto2023.jpg

Tijdens de jaarlijkse Grolsch Bokbiertocht, die dit jaar op 15 oktober 2023 werd gehouden, zijn veel fietsleden aanwezig om in hun nieuwe fietskleding deze tocht te gaan fietsen. De kledingsponsors Bike Totaal Wolters, Van Schaik Financieel Advies en Holland Mineraal, werden door de nieuwe voorzitster Karin Linthorst bedankt voor hun bijdrage. Aansluitend werd bekend gemaakt dat de jaarlijks door SC Klarenbeek georganiseerde toertocht de “Bike Totaal Wolters ATB-toertocht" gaat heten.  

Na het fotomomentje, gingen de verschillende gemengde mountainbike- en wielrengroepen op pad. Een mooie gelegenheid om andere fietsclubleden te leren kennen en voor potentiële nieuwe leden om kennis te maken met deze mooie afdeling. Na afloop kwamen alle groepen weer samen in de Brug, om onder het genot van een hapje en een drankje (met name bokbier!) bij te praten en te proosten op alweer een mooie fietstocht. 

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te fietsen? Meld je dan aan via fietsen@scklarenbeek.nl. Noteer ook alvast de jaarlijkse ATB tocht op zondag 14 januari 2024 in uw agenda. 

bokbier2023.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!