Informatie Beach SC Klarenbeek - SC Klarenbeek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Beach SC Klarenbeek

IMG-20220514-WA0000.jpg
Het beachseizoen bij Beachclub Klarenbeek start vanaf mei en eindigt in september. Voor 2022 zijn de beachvelden weer geopend. We hebben drie beachvelden waarop volleybal en tennis gespeeld kan worden. Deze velden zijn ook geschikt om voetvolley en badminton op te spelen. Om gebruik te maken van de velden kun je basislid bij ons worden. Eventueel een volleybal of paddle (inclusief tennisballen) zijn te leen bij ons zonder extra kosten.

Naast het huren van velden is het ook mogelijk om deel te nemen aan trainingen. Je kunt dan werken aan je vaardigheden en tips op doen. Er wordt tennis- en volleybaltraining gegeven door een gedreven trainer. Wil je meedoen dan kan je je inschrijven. Als je een keer een training mee wilt maken kan dat ook.

Denk je erover na om wekelijks met een vaste groep te komen spelen of met een groep zelf de training te regelen kan dat ook. Neem contact met ons op voor de opties hiervoor.

Verder zullen er geregeld toernooien georganiseerd worden in de loop van het seizoen. Sportief en gezellig om aan mee te doen.

Volledig op de hoogte blijven? Volg onze facebookpagina!

Heb je vragen gekregen neem dan contact met ons op.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!